Fokushallen er stengt

Fokushallen er stengt
16/03/2020 Thor Arvid Dyrerud

Det er med tungt hjerte vi må meddele at Fokushallen er stengt. Grunnet restriksjoner fra myndighetene i forbindelse med koronaviruset, har all organisert trening og annen sportslig aktivitet i hallen måttet opphøre.

Stengningen er nå forlenget og vil vare frem til den 13. april. Da kommer det en ny oppdatering, følg med her.

Det er tøffe tider for alle nå, og denne situasjonen rammer også oss i Fokus. Vi må naturligvis følge retningslinjene fra myndighetene når det gjelder aktivitet i Fokushallen. Vi må gjøre vår del av dugnaden for å holde så mange som mulig friske, slik at ikke helsevesenet overbelastes og mennesker som trenger hjelp i verste fall ikke får det.

For informasjon, se hjemmesidene til Helsenorge eller Helsedirektoratet. For å gjøre ting litt enklere for alle organisasjonsledd i norsk idrett, har Norges Idrettsforbund laget en samleside om situsjonen som vil oppdateres jevnlig. Se evt. også sidene til Norges Bordtennisforbund. På alle disse sidene er det mye relevant og god informasjon. Utvis sunn skepsis til YouTube og andre sosiale plattformer når det kommer til informasjon om koronasituasjonen.

Ta vare på hverandre alle sammen!

Vi gleder oss til å se alle i Fokushallen igjen når dette er over!