Marcus til topps i NC2

16/11/2015 Eirik Ansnes

Norges Cup 2 på Notodden er ferdigspilt. Fokustroppen bestod av 21 spillere, 4 trenere og mange ivrige og hjelpsomme foreldre. Denne Norges cupen bestod, som de fleste Norges cuper, av både oppturer og nedturer. Lørdagen var det overvekt av positive prestasjoner. Søndagen hadde også mye positivt å by på, men dog litt jevnere fordelt med noen nedturer.

Fire klassevinnere.

• Marcus gikk gjennom eldre junior-klassen uten settap! I finalen slo han He Shangyu og i semifinalen slo han Fredrik Meringdal. Sterkt!
  • Kristin overbeviste stort med klasseseier i damer eldre junior. I semifinalen ble Mina Driveklepp slått 3-2. I finalen slo hun Anna med minst mulige margin i nok en hard femsetter..
  • Borgar imponerte stort med seier i herrer junior i helgen. Finn Vetvik, Qi Kai og Sondre Berner er ikke smågutter som ble ryddet unna på veien mot klasseseieren.
  • Alexander stakk av med seieren i gutter 13. Her ble det ren fokusfinale og Alex strakk det lengste strået mot Erik med 3-1 i finalen.

Andre positive ting å trekke fram fra helgen.

• Erik slo Andreas Sporsheim.
  • Hågen slo Richard Tallberg og Mikkel Gudmundsen.
  • Christian slo Finn Vetvik og Jonas Flåøien.
  • Roshman slo Henrik Bagner Nilsen.
  • Vi hadde tre av fire spillere i semifianalen i herrer elite. Eskil tapte finalen mot Espen Rønneberg 4-3, men viste gode takter. Marcus og Espen var i hver sin semifinale.
  • Marcus slo Fredrik Meringdal to ganger i helgen.
  • Vi hadde sju spillere i sluttspillet i gutter 13 i helgen og tre av fire i semifinalen.
  • Daniel slo Daniel Fredriksen to ganger i helgen.
  • Jakob spilte sin første Norges Cup, vant kamper og hadde spillemessig framgang i løpet av helgen.