Partiene

Bordtennisskolen

Bordtennisskolen går to ganger i uka, og er vårt nybegynnerparti. Her lærer du de mest grunnleggende ferdighetene i bordtennis samt at det er mye lek og moro. Er du med på bordtennisskolen, får du mulighet til å delta i mindre lokale konkurranser.

Jentepartiet

Fokus har et eget jenteparti. Dette partiet består både av helt nye jenter og jenter som har spilt en stund. Du kan spille på jentepartiet og på et annet parti samtidig, hvis du ønsker det. Målet med jentepartiet er å skape et godt jentemiljø i klubben. Er du med på jentepartiet, får du mulighet til å delta i mindre lokale konkurranser.

Aspirantpartiet

Steget videre fra bordtenniskolen er aspirantpartiet. Dette partiet er for deg som ønsker å trene flere ganger i uka, og også konkurrere regelmessig. Her blir treningen litt mer planmessig, og vi har også litt fysisk og motorisk trening. Her får du et litt større konkurransetilbud, og kan være med både i nasjonale konkurranser og i Sverige.

Konkurransepartiet

Har du kommet opp på et høyt nivå som ung spiller og ønsker å trene hver dag, så tar du steget opp til konkurransepartiet. Treningen blir litt tøffere, og enda målrettet enn på aspirantpartet, og det er også mer fysisk og motorisk trening. De beste spillerne på dette partiet, vil i tillegg kunne hospitere på Elitepartiet, det vil si av og til være med Elitepartiets treninger. Er du i denne gruppen har du et bredt konkurransetilbud, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Elitepartiet

Elitepartier er for de beste spillerne i klubben. Dette partiet har trening hver dag, og noen dager to ganger om dagen. Partiet består av både yngre spillere, seniorspillere og veteranspillere. For dette partiet skal vi ha innhold, metoder og kvalitet på ypperste nivå i landet, og som henter impulser fra de beste internasjonale treningsmiljøene. Flere av spillerne på dette partiet konkurrerer med det norske flagget på brystet.

Voksenpartiet

Dette partiet er for voksne nybegynnere, viderekomne og tidligere spillere som har gjort comeback, i alderen 16-100 år. Partiet har en sosial profil, og det er ingen instruktør på treningene, her spilles det for moro skyld! Men ikke la deg lure: det er kamp- og vinnervilje når vi møtes til dyst.

 

Det er ingen trener på partiet, men de mer erfarne gir råd og tips til de nye

Du kan låne racket av klubben og prøve et par treninger før du bestemmer deg for om du vil bli medlem

Hovedtreningen er tirsdager kl 20-22. Det er også flere treningsmuligheter, inkludert fredagsrankingen

Har du lyst til å delta i konkurranser, finnes det mange muligheter, blant annet Voksenranking, regionscuper, seriespill, klubbmesterskap, NM for veteraner og til og med EM og VM for veteraner!

Voksenpartiet ledes av Erik Lindholm, ta kontakt med ham om du lurer på noe.

Erik Lindholm

E-post: erik.lindholm@hotmail.com

Mobil: 481 60 696

Erik har i tillegg to god hjelpere, Per og Tomasz:

Per Haugen

E-post: perhaugen1@gmail.com

Mobil: 902 07 048

Tomasz «Tomek» Marnburg 

E-post: tomasz.k.marnburg@gmail.com

Mobil: 412 03 192

Generelt om partiene

På generell basis er det dette å si om partier, opprykk og fordeling: Vi fordeler spillere på partiene hovedsakelig etter nivå. Som nybegynner i Fokus starter du på bordtennisskolen. For opprykk til neste parti tar trenerne en totalvurdering der nivået til spilleren veier tungt, men vurderingen hviler ikke på dette alene. Vi ser også på treningsinnsats, treningsmengde, interesse for å utvikle seg og deltakelse på cuper. Vi tar også sosiale hensyn noen ganger. Første steg er ofte hospitering til neste parti, deretter opprykk. I enkelte tilfeller kan vi ha kapasitetsutfordringer i hallen som gjør at spillere må vente med opprykk, men dette tilhørere sjeldenhetene.