Sponsing

Sponsing

Fokus har noen gode sponsorer og samarbeidspartnere, men vi trenger flere. Sponsorsamarbeid gjør det mulig for oss å gi et enda bedre tilbud til barn og unge i vårt nærområde.

 

Ta kontakt med Leif Halvor Moen for en prat.
E-post: leif.h.moen@gmail.com
Mobil  970 71 484

Støttemedlemsskap

Du hjelper klubben ved å være støttemedlem, jo flere medlemmer vi har jo sterkere står vi både overfor myndigheter, sponsorer og andre. Offentlig støtte er også avhengig av hvor mange medlemmer vi har.

 

Så foreldre, søsken, tanter og onkler, venner og naboer, eller andre supportere er hjertelig velkomne som støttemedlemmer.

Støttemedlemsskap koster kr 100 i året.

Du blir støttemedlem ved å betale inn kontingenten til Fokus BTK, kontonummer 6084 06 06484. Merk innbetalingen med navn og fødselsdato for hvert medlem.

Gi din Grasrotandel til Fokus Bordtennisklubb!

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller, kan du støtte Fokus Bordtennisklubb. Inntil 5 prosent av spillinnsatsen gå direkte til Fokus, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Du kan gi din grasrotandel til Fokus på følgende måter:

SMS

Send Grasrotandelen 974260697 til 2020

Hos kommisjonæren

Oppgi Fokus som din klubb

Norsk Tippings nettsider

Link her

Mobilspill

 

 

Bli med på moroa!

I Fokus skal det være morsomt, spennende og hyggelig å være forelder! Det kan du lese mer om her.  Men vi trenger jo også litt hjelp innimellom. Det gode foreldremiljøet vi har, gjør at de fleste ikke ser på å hjelpe til som et slit, men man føler at vi har det hyggelig sammen mens vi gjør viktige oppgaver for klubben, spillerne, ungene våre og nærmiljøet.

 

Det er mye du kan hjelpe til med som Fokus-forelder, alt fra ganske krevende verv, til at du yter en liten skjerv innimellom når det trengs. Begge deler er like viktig. Her er noen av de viktigste tingene vi trenger hjelp til.

Når vi arrangere turneringer
Fokus pleier å arrangere flere turneringer i løpet av sesongen, alt fra NM til Drive-in cuper i Fokushallen. Her trenger vi hjelp til alt mulig fra kakebaking, rigging av hall, stå i kiosken, dømming og annet. Disse arrangementene greier vi ikke uten hjelp.

Fokusleiren
Vi har arrangert Fokusleiren siden 2005, og dette har utviklet seg til å bli et kjempearrangement, les mer om det her (lenke til avsnitt om Fokushallen). Her er det kjempemobilisering, med 20 trenere i sving og en stor haug foreldre. Noen er med hele uken, andre hjelper til med matservering, er nattevakt, grillsjef eller annet en av dagen.

Kakelotterier, organisering av loddsalg etc
Vi kjører forskjellige aktiviteter innimellomfor å tjene litt ekstra penger, jo flere som hjelper til, jo mer penger har vi til å bruke på spillerne våre.

Noe du brenner for eller har peiling på?
Kanskje sitter du på en fagkompetanse som gjør at du kan være med å løfte klubben videre? Kanskje kan du hjelpe til som nettjournalist på fokusbtk.no, har kontakter som kan hjelpe oss med sponsing? Eller kanskje noe helt annet som vi ikke har tenkt på, men at du har en ide selv? Ta kontakt, du er hjertelig velkommen med hva det skulle være!