3.plasser til Steffen, Aurora og Borgar

3.plasser til Steffen, Aurora og Borgar
22/01/2018 Eirik Ansnes

Topp 8 er vel overstått. Vi hadde med ni spillere. Plasseringsmessig var det Aurora, Steffen og Borgar som kom høyest på listene med sine 3.plasser.

3.plass til Steffen i klassen for funksjonshemmede

Steffen fikk 5-2 i kvote i helgen og spesielt seirene mot Pablo Jacobsen 3-1 og klubbkamerat Fredrik 3-2 var gode prestasjoner. Thomas Sætre og Aida Dalen ble nummer 1 og 2 i klassen. Fredrik ble nummer fem i klassen.

3.plass i damer eldre junior til Aurora

Aurora fikk lik kvote med Kristina Pirthskalava og Akshaya Vimalasenan med 4-3. Aurora kom best ut av settellingen etter en meget sterk 4-0 seier mot Pirthskalava på lørdag. Mot Vimasalenan ble det 2-4. Aurora vant ganske komfortabelt i de tre andre seirene sine. Katarina Wetzel vant klassen.
Bilde topp 8

3.plass i herrer elite til Borgar

Borgar startet helgen med å slå Jimmy Ojakangas, som til slutt vant hele klassen, med 4-3. På søndag blir det imidlertid tap i to jevne sjusettere mot henholdsvis Roger Andersson og Eskil Lindholm. Totalt ble det 5-2 i kvote. Det er absolutt en god prestasjon. Samtidig var det små marginer som skilte i forhold til plassene høyere opp på pallen.

4.plass til Daniel i gutter 15

Daniel spilte til tider meget bra i gutter 15 og ble nummer 4. Daniel, Roshman og Noah slo hverandre i innbyrdes oppgjør i den klassen. I tillegg slo Daniel Martin Frøseth og Martin Steen. Fredrik Buringrud Langen vant klassen.

Lisa slo Rebecka Carlsen

Lisa kom med i eliteklassen som reserve og stod foran en helg med mange harde kamper. Hun startet like greit med å slå Rebecka Carlsen i første runde med 4-2. Utover lørdag fortsatte hun mye av det gode spillet, men det holdt ikke til flere seire.  Det ble blant annet 3-4 mot Sara Horgen og 2-4 mot Ilka Doval. Søndag gikk det ikke like bra. Uansett viste Lisa at hun har blitt bedre den siste tiden.