Full hall på Drive In Cup

Full hall på Drive In Cup
09/10/2015 Eirik Ansnes

I går arrangerte vi Drive In Cup i Fokushallen. For en kveld det ble! Det myldret av unge ferske spillere som spilte sin første, eller en av sine første, turneringer. Hvis de ikke har blitt hekta på bordtennis før gårsdagen så er i alle fall sjansen stor for at de har blitt det nå.

Synet av en stappfull hall full av barn som gleder seg over bordtennis er gledelig og inspirerende! Noen debuterer og er naturligvis spente. I går var det til og med to spillere som spilte sitt første stevne dagen etter at de begynte på bordtennisskolen:) Andre er en smule mer rutinerte. Konkurranseinnstinktet er der i en eller annen grad hos alle, men ikke minst er spillegleden der til de grader hos alle sammen!

Det var også hyggelig at så mange foreldre møtte opp i går. Vi håper også de hadde en fin kveld og at de så at Fokushalleen er stedet å være for barna deres:)

Det var 32 spillere totalt. 29 spillere fra Fokus, 2 fra Nesodden og 1 fra Siggerud. Av 32 spillere var det også 7 jenter, alle fra oss.  Det var puljespill med 4 spillere i hver. Deretter gikk alle videre til enten A-sluttspill eller B-sluttspill!
Alle fikk premier.

Jakob stakk av med førstepremien i A-sluttspillet foran Bendik. Viljar og Albert kom på delt 3.plass.
I B-sluttpillet vant Felix foran Jon. Frida og Elias delte på 3.plassen her.

Det var mange som bidro i går. Lekkert at så mange tar i et tak for å bygge opp nye generasjoner med fokusspillere:)
Cathrine og Håvard styrte kiosken sammen med Ingrid, mamma til Anniken. Anna og Marte styrte sekretariatet som om de aldri har gjort annet. Jørgen, Steffen og Eirik bidro med speakertjeneste, premieutdeling, puljeføring og oppvisningsspill! Lekre ting alle sammen!