9. plass til Pål i Veteran VM

9. plass til Pål i Veteran VM
03/06/2016 Eirik Ansnes

Veteran VM i Alicante er for lengst ferdigspilt. Her kommer en liten oversikt over hvordan det gikk med Fokus sine utsendte. Høydepunktet var Pål G sin 9.plass i herrer single 60.

Gigantisk arrangement

Norge hadde med hele 80 spillere. Fokus var godt representert med 7 stykker.  De skulle ta opp kampen med ca 4600 andre unge og håpefulle fra alle verdens hjørner og kanter. Et slikt deltakerantall krever litt bordkapasitet. Det rapporteres om en enorm hall med 160 bord pluss 60 innslagningsbord.

Slik gikk det med våre spillere

Pål G spilte seg helt fram til åttendelsfinale i herrer single 60 og kunne innkassere en sterk 9.plass. Pål vant puljen sin. Deretter vant han et par kamper før det skulle blir en skikkelig fight mot en kineser i sekstendelsfinalen. Pål la inn en kraftig snuoperasjon og snudde 5-9 i avgjørende sett til seier. Runden etter ble det stopp, men uansett en sterk prestasjon av Pål! Vi gratulerer!

Pål L kan rapportere om meget bra spill i double sammen med Mirza. Der ble de de toere i puljen og avanserte til 64-dels finalen. I single rapporterer Pål om noe svakere spill og ikke avansement fra puljen. Det ble stopp i 64-delsfinalen i consolation. Uten å ha vært til stede så vil jeg tro at spillegleden sannsynligvis var helt i toppsjiktet blant 4600 deltakere fra Pål sin side!

Svein kom ikke videre fra puljespillet i single, til tross for hjemmebanefordel.  I double sammen med Øyvind Csiszar gikk han videre til sluttspill. Der ble det stopp i 128-delsfinalen.

Arvid kom ikke videre fra puljespillet i singel eller double i 60-årsklassen. I consolation spilte han seg fram til 64-delsfinalen.

Tommy S gikk heller ikke videre i single eller double. I consolation ble det stopp i 128 delsfinalen.

Knut gikk videre fra puljespillet som toer i herrer single 65. I sluttspillet spilte hans seg fram til 32-delsfinalen. I double sammen med Svein Nessøy ble det ikke spill i hovedturneringen etter tredjeplass i puljen. I consolatian kom de til 64-delsfinalen.

Mirza gikk videre som toer fra puljepsillet i herrer single 50 deretter ble det stopp i sluttspillets første runde. I double spilte han med Pål L og gjorde sakene sine meget bra med å spille seg fram til 64-delsfinalen.

Da er det bare å legge seg i hardtrening fram til neste Veteran VM. Det går i Las Vegas:)