Alexander vant gutter 13 i Topp 8

Alexander vant gutter 13 i Topp 8
20/04/2015 Eirik Ansnes

Topp 8 er vel overstått og høydepunktet sett med fokusøyne er Alexander sin seier i gutter 13.
Alexander fikk 6-1 i matchkvote og stakk med det av med seieren!
Fokus gratulerer!

Med alle mot alle blir det spenning hele veien inn og mye kan skje med både innbyrdes oppgjør og sett-telling. Ikke minst i eliteklassene så vi det.
Marcus endte som nummer sju i herrer elite.  I siste kamp tapte han 4-3 mot Eskild Jørgensen, med seier der hadde Marcus blitt nummer 2. Seire mot Roger Andersson og Mate Moric var sterkt av Marcus.
I damer elite endte Anna som nummer fire med 5-2 i kvote og Kristin som nummer seks med 2-5 i kvote.
Det var veldig jevnt mellom de fire øverste i denne klassen og Anna ble nummer fire av disse dessverre.

Bendik var solid i helgen og kom på andreplass i herrer junior bak Jon Martin Soo Hansen. Bendik slo blant annet Mikkel Gudmundsen og Andreas Sporsheim på veien til andreplassen.

Hågen ble nummer fem i gutter 15. Hågen varierte litt i prestasjonene, men tydelige tendenser på god framgang spillemessig i de fleste kampene.

Silje ble nummer fire i jenter 13 med 4-3 i kvote. Det var mye bra spill i helgen fra Silje og hun fikk blant annet revansje mot Tone Todok fra NM Yngre.

Bak Alexander i gutter ble det Borgar nummer fire, Erik nummer fem, Mathias nummer seks og Victor nummer sju. Det var mange internoppgjør i denne klassen og også en meget jevn klasse. Det var små marginer som skilte mellom plasseringene.

Totalt sett en helg med flere oppturer, men også noen nedturer. Topp 8 er en krevende turnering både fysisk og mentalt, og evnen til å nullstille mellom kampene er en viktig faktor for å lykkes når man spiller alle mot alle.

Se link for full resultatliste: http://www.bordtennis.no/dokumenter/1429516076780.pdf