Alexander vant gutter 11!

Alexander vant gutter 11!
22/03/2015 Stine Folkeson

På NM for yngres siste dag endte vi opp med dobbelt i gutter 11, med Alexander seirende over Daniel i finalen. Mats sikret 3.plassen i gutter 15. Og samtidig fikk vi et halvt gull, halvt sølv og halvt bronse i 11 år mix double!

Dagen startet med 11års mix double, hvor våre tre 11års gutter spilte med makkere fra B-72 og Fornebu. Alexander sammen med Katarina Wetzel, B-72 stakk av med seieren, over Daniel og Akshaya Vimalasenan, også B-72. Vi fikk også en halv bronsemedalje med Noah og Ida Tvervaag fra Fornebu. Gratulerer gutter og jenter!

I gutter 11 singel gjorde guttene våre det veldig bra, hvor alle tre gikk videre fra puljene. Etter en hard femsetter mellom Noah og Daniel i kvartfinalen, gikk Daniel videre til semifinale, og Alexander i den andre. Der slo Alexander Daniel Fredriksen fra Eiker, 3-0. I den andre semifinalen var Daniel klar for revansje mot Mattis Näslund fra Skien, som han tidligere i helgen har tapt for to ganger, med to baller i avgjørende. Denne gangen var Daniel sjef, og vant overbevisende 3-0! Finalen møtte Fokusgutta hverandre, og Alexander stakk av med seieren. Gratulerer Alexander med gull og Daniel med sølv!

Vi hadde 12 gutter med i gutter 15, og alle gikk videre fra puljene. Borgar og Jacob måtte se seg slått i kvartfinaler, mens Mats fikk en fin 3.plass. Grattis Mats!

Totalt sett på NM for Yngre endte vi opp med 5,5 gull, 2,5 sølv og 6 og 3 halve bronse. Av disse var 1 gull og 3 og 2 halve bronse medaljer fra offisielle klasser!