Anna spiller EM

Anna spiller EM
18/10/2016 Eirik Ansnes

Senior EM i Budapest er i gang. Denne gangen skal det kåres europamestere i single, double og mix double. Norge stiller med to damer og to herrer. På damelaget spiller Anna sammen med Ilka Doval. På herrelaget spiller Lars Rønneberg og fokusfyr, men fornebuspiller, Eskil Lindholm.

Mesterskapet starter med kvalifisering tirsdag og onsdag i alle klasser. Hovedturneringen i single og double starter torsdag, mens mix double starter onsdag kveld. Mesterskapet avsluttes søndag.

Single

Anna har allerede startet singlespillet. Hun tapte sin første kamp 4-1 mot en høyere ranket ukrainsk spiller, Vasylieva. Kampen stod lenge og vippet og det var sjanser til å øke ledelsen i starten etter å ha vunnet første sett. Etter at Vasylieva gikk opp til 2-1 ble det for vanskelig å snu kampen.

De to andre spillerne i gruppen til Anna er Jurkova fra Slovakia og Paskauskiene fra Litauen. Jurkova er høyere ranket enn Anna, men det er trolig en god kamp med muligheter for seier hvis Anna kommer opp mot sitt maks. Den siste motstandereen i pulja er 7 x europamester, deriblant i single i 2008,  Ruta Paskauskiene. Naturligvis en veldig tøff oppgave, men likevel ikke umulig.

Double og mix double

I double spiller Anna og Ilka innledende runde onsdag kveld mot Fajmut og Pavcnik fra Slovenia.

I mix double spiller Anna med Eskil og de spiller innledende runde tirsdag kveld mot et italiensk par, Mutti og Piccolin.

 

Vi ønsker Anna, og resten av den norske troppen, lykke til!

For fullstendig resultatservice og streaming se her.