Anna vant kongepokalen

Anna vant kongepokalen
02/03/2015 Eirik Ansnes

Anna vant sin første kongepokal i helgens Senior NM! Finaledagen startet i kontrollerte former, men endte med skikkelig dramatikk! Her er Anna sin vei mot bøtta:)

Både åttendelsfinale, kvartfinale og semifinale ble vunnet på meget overbevisende vis. Ida Høymyr, Sara Horgen og Ilka Doval ble alle sammen slått med 4-1 og Anna spilte solid hele veien.

Finalen mot Rebekka Carlsen startet på samme måte. Anna tok de to første settene kjapt og Rebekka hang ikke med fra starten av. På 8-3 i tredje sett så det ut til at Anna skulle avgjøre finalen på samme måte som de tidligere rundene. Rebekka ville det imidlertid annerledes. Rebekka reddet flere settballer i tredjesett og vant til slutt det, og vant også det påfølgende fjerdesettet. Også her med settballer til Anna. Femtesettet lå an til å gå Rebekkas vei og plutselig så det stygt ut med tanke på kongepokalen. Kampen tok imidlertid en ny vending og Anna snudde 6-9 til settseier og nytt grep om kampen. Anna tok kommandoen i neste sett også med ledelse 4-1, men gleden var meget kortvarig og Rebekka vant settet komfortabelt. I avgjørende sett gikk Rebekka etter hvert opp i 9-5 og påfølgende 10-7 ledelse. Anna vant her et par kjappe poeng, men på duellene på 9-10 og 10-10 valgte Anna og spille noen av sine aller beste baller. Ingen dum timing, og nå hadde Anna matchball! Anna trengte bare et forsøk og vant dermed denne høydramatiske finalen 12-10 i avgjørende sett! Kongepokalen var i boks, og Anna og alle fokusfigurer kunne slippe jubelen løs!

Fokus gratulerer så mye!