Årets Fokusleir avlyst

Årets Fokusleir avlyst
21/06/2020 Stine Folkeson

Som sikkert flere har skjønt har vi vært svært usikre på om vi kan arrangere Fokusleir i år grunnet Covid-19 og situasjonen i samfunnet nå. Vi har nå kommet til det punktet at vi dessverre må avlyse årets Fokusleir. Dette synes vi er veldig synd, da Fokusleir er årets viktigste uke for oss i Fokus. Vi vet også at mange andre i norsk bordtennis setter stor pris på Fokusleir.

Vi må følge rådene fra Folkehelseinstituttet og NIF, og med gjeldene smittevernregler ser det ikke ut som vi klarer å arrangere Fokusleiren som vi kjenner. Det er åpnet for sommerleirer for barn, men det anbefales fortsatt å være i grupper på 20, at disse gruppene ikke skal blandes, at vi skal sove med minst en meters avstand og flere strenge hygieneregler ved servering av mat. Vi ser ikke for oss at dette er mulig å få til i praksis med 150 barn, ledere og foreldre på samme sted. Vi må ta vår del i dugnaden og må med det med tungt hjerte avlyse årets leir.

Fokusleir blir altså ikke noe av i år. Dette føyer seg inn i rekken av negative konsekvenser av Covid-19. Fokusleir 2021 derimot. Det blir så bra det! Da lover vi å være tilbake sterkere enn noen gang! Vi gleder oss allerede til tidenes Fokusleir!

 

PS: Innen kort tid kommer det ut info/påmelding til alternativt treningsopplegg for Fokusspillere i uke 32.