Bli medlem

Før du melder deg inn er du velkommen på en prøvetime for å se om du trives hos oss! Kontakt Hovedtrener Eirik på eirik@fokusbtk.no for å avtale dette!

1. Innmelding via NIF

Meld deg inn i Fokus bordtennisklubb via Norges Idrettsforbund sine sider. Innmeldingen er kun godkjent dersom medlemsavgiften på 100kr er betalt.

Det kan dere gjøre via denne linken:

2. Bli med i Spond gruppen

Fokus Bordtennis klubb benytter Spond for organisering, informasjons kanal og kommunikasjon mellom trenere og medlemmer/foresatte. For bordtennis-skole er det et krav om Spond for å kunne delta på trening.

Spond er gratis og laste ned og bruke, og for å bli med i Fokus BTK Spond skriver du inn koden eller trykker på lenken.

For å kunne få tilgang til Spond, må man være meldt inn hos oss via NIF sine sider og betalt medlemsavgift (steg 1).

Kode til Spond: VHSMT

Link til spond:

3. Generell Info

Timeplan finner du her → TIMEPLAN

Terminliste finner du her TERMINLISTE
Terminliste er kun en oversikt over sesongen, innbydelse til hver cup vil bli sendt ut nærmere tidspunktet for den aktuelle cupen.

Kontakt oss:

Dersom du ønsker å kontakte oss og ikke er med i Spond gruppen, kan du sende mail til fokus@fokusbtk.no eller ta kontakt med:

Hovedtrener Eirik Ansnes
Mail: eirik@fokusbtk.no
tlf: 922 45 157

 

4. Sosiale Medier

Gjerne følg oss på sosiale medier. Her kommer det glad nyheter og andre innlegg, samt som jevnlige oppdateringer fra hverdagen i hallen og under turneringer.

Linker:

Fokusleir en en sommerleir vi arrangerer hvert år i uke 32. Den har sin egen facebook hvor bilder underveis i leieren blir lagt ut, slik at foresatte og andre kan følge med på hvor mye gøy vi har det!