Bordtennis på aktivitetsskolen

Bordtennis på aktivitetsskolen
23/04/2015 Eirik Ansnes

Fokus tilbyr bordtenniskurs for aktivitetsskoler i nærområdet hver sesong. Dette er viktig for å markedsføre sporten og klubben vår. Dette semesteret har vi hatt fire kurs. Noen av barna har kommet på våre ordinære klubbtreninger også. Vi håper på enda flere i tiden framover.

På Høyenhall har vi hatt et kurs på 12 uker. Dette avsluttet vi på tirsdagen denne uka med litt ekstra kos og hygge. Det har vært 27 barn fordelt på to grupper og Eirik og Anna har ledet treningene. Det har vært rundbord, triksing, balansekonkurranser, stigeøvelser, telleøvelser, blåst ballen fram og tilbake på bordet og gått gjennom hinderløyper m.m og vi håper barna har hatt det gøy med bordtennis. Neste semester er det nye muligheter og vi satser på å se igjen flest mulig av barna pluss mange flere:)

I januar og februar hadde vi et kurs med Ryenberget. Kurset varte i 6 uker og 13 blide barn fra Ryenberget kom hver onsdag til Fokushallen for å lære mer om bordtennis. Eirik ledet kurset.

Vi har også hatt et 8-ukers kurs på Nordseter dette semesteret. Kurset har gått i gymsalen på skolen deres. Aleksander har gjort en strålende jobb med å lære bort bordtennis til 18 barn samtidig på 3 bord:)

På Rustad er bordtennis i vinden og det har vært veldig god deltakelse. Kurset har foregått i et bomberom på skolen med 5 bord. Eirik har gjort sitt beste for å få til bordtennistrening der med 31 spillere fordelt på to grupper:)