Borgar dominerte i helgens Grand Prix

Borgar dominerte i helgens Grand Prix
03/04/2017 Eirik Ansnes

Borgar imponerte stort i helgens Grand Prix stevne i Stockholm. Tre klasseseire og en bronse ble helgens beholdning. Klasseseier i herrer elite var veldig sterkt, og også en smule overraskende må det være lov å si. Eliteseier i kombinasjon med seier i gutter 14 er vel heller ingen spesielt vanlig kombinasjon på slike stevner. Utover dette ble det flere pokaler med hjem. Alexander fikk tre andreplasser i helgen. Det var også andre gledelige prestasjoner fra flere spillere i troppen og totalt sett var det en god helg i Stockholm for Fokus.

Dette gjaldt mest i helgen:

  • Borgar vant elite, U20 og gutter 14. I tillegg ble det bronse i U17.
  • Borgar slo Martin Friis to ganger 3-0 i helgen. Friis er like gammel som Borgar og er ranket som nummer 9 i Europa blant kadetter for øyeblikket. Han var toppseedet i  helgens eliteklasse. Borgar slo han både i puljespillet og i finalen.
  • Alexander ble nummer to i både gutter 13, 14 og 15. Det er sterkt av Alexander, men samtidig vet vi at Alexander nok hadde ønsket å bytte ut et par av sølvene med gull.
  • Martin gikk videre fra puljespillet i gutter 12. Det ble tap i første runde i sluttspillet mot toppseedet spiller, men ikke uten at Martin ga skikkelig kamp i to av settene.
  • Noah gikk videre fra puljepillet i gutter 14 og spilte noen veldig gode kamper.
  • Daniel spilte kun to klasser i helgen pga en litt problamatisk skulder. Daniel gikk uansett videre fra sluttspillet i gutter 13.