Borgar dominerte på Norges Cup 1

Borgar dominerte på Norges Cup 1
17/10/2017 Eirik Ansnes

Borgar gikk ubeseiret gjennom sesongens første Norges Cup. Fasiten ble tre gull i klassene elite, eldre junior og junior. Jevnt over var det gode prestasjoner hele helgen. Høydepunktene nivåmessig var de to kampene mot Fredrik Meringdal som begge endte med seier. I finalen i herrer eldre junior ble det 3-1. I herrer elite møttes de i semifinalen og Borgar vant 4-2. To tette oppgjør der Borgar strakk det lengste strået begge gangene. 

3 av 3 gull til Borgar

Kampene mot Fredrik Meringdal var tette og velspilte. De to kampene spesielt, men også stabiliteten gjennom hele helgen, viser at Borgar har tatt et nytt steg.

Det startet med herrer elite lørdag. Der fosset Borgar gjennom alle kampene uten å være i nærheten av å avgi sett med unntak av den jevnspilte semifinalen mot Fredrik Meringdal som endte 4-2.  I finalen ble det 4-0 mot Finn Vetvik.

Lørdag ettermidag i herrer junior ble det en litt mer kronglete vei mot gullet. Borgar kjempet bra og viste mental styrke, men spilte ikke helt på samme nivå som tidligere på dagen. Både i semifinalen mot Gard Egenberg og i finalen mot Finn Vetvik gikk kampene til femte sett, men Borgar dro dem i land i sin favør.

Søndag var det herrer eldre junior. Borgar spilte seg fram til finalen med seire 3-1 mot Nora Bagner Nilsen, Maja Gjelle Haugen og Petter Fleisher. I finalen ble det en brå start med 3-11 i fleisen i første sett mot Fredrik Meringdal. Borgar hevet seg imidertid både ett og to hakk etter det og vant tre strake sett. Helgens tredje gull var sikret.
Etter dette ble det hvile og coaching av lagkamerater i steden for spill i gutter 15.

Felix vant gutter/jenter 12

Felix fikk æren av å avslutte lørdag kveld med finale i gutter 12 foran hele fokusgjengen på tribunen. I finalen stod Philip Aasen fra Fornebu på andre siden. Felix leverte en omtrent prikkfri kamp og vant 3-0. I semifinalen ble Anja Myklebust slått 3-0.

Felix har trent veldig mye gjennom sommeren og i starten av sesongen. Spillemessig ser vi stor framgang. Felix spilte også flere gode kamper i de øvrige klassene i helgen.

Øvrige pallplasseringer

  • Hågen kom på 2.plass i Herrer B, tillegg til å levere massevis av lekker coaching resten av helgen.
  • Felix kom på 2.plass i gutter 11.
  • Alexander kom på 3.plass i gutter 15
  • Alexander kom også på 3.plass i herrer eldre junior
  • Noah kom på 3.plass i gutter 14

Aurora viste stor framgang

Utover Borgar sine gull og de andre pallplasseringene vil jeg trekke fram Aurora. Aurora kom til kvarten i både junior og eldre junior. Det ble imidlerltid en helg med litt stang ut mot de tøffeste motstanderne, men spillemessig viste hun stor framgang. Både Pirtskhalova, Wetzel og Sjøholt ble presset til knallharde femsettere i løpet av helgen.

Totalt sett var det en helg med litt av hvert fra vår side. Mye bra, men også ting å ta tak i. Det starter på treningen i dag:)