Borgar i Esløv

Borgar i Esløv
22/09/2017 Eirik Ansnes

Denne uka har Borgar tilbrakt i Esløv på treningssamling. Borgar kan melde om hard trening og gode treningsforhold. 

 

God trening

Borgar har besøkt Esløv flere ganger og har gode erfaringer derfra. Også denne gangen er Borgar kjempefornøyd med oppholdet. Peter Sartz(bildet) er den som Borgar har hatt tettest kontakt med. Sartz kan rapportere om at Borgar gjorde sine saker bra og at han fikk prøve seg mot mange ulike spillestiler denne gangen.
Borgar-Sartz

Esløv

Esløv er ingen stor by. Bordtennismessig er det imidlertid en stor og framgangsrik klubb, både i svensk og europeisk sammenheng. Esløv er regjerende mestere i den svenske pingisligaen for både damer og herrer.  Truls Møregård, som er en av verdens beste spillere i Borgar sin årgang, bor og trener der. Det bor også profesjonelle spillere i Esløv som kun trener der,  men representerer andre klubber.

Peter Andersson, for tiden også en de svenske seniorlandslagstrenerne til Sverige, er en av trenerne. Peter Sartz, tidligere mangeårig dansk landslagstrener i Michael Maze sin storhetstid, jobber også der.

Borgar besøker internasjonale treningsmiljøer

I høst er planen at Borgar konkurrerer noe mindre. Dette for å få tid til å trene mer stabilt, både bordtennis og fysisk. I tillegg er planen å besøke flere internasjonale treningsmiljøer før det blir flere stevner utover høsten og vinteren. Etter fokusleir var Borgar i en annen svensk eliteserieklubb, Halmstad BTK, på en ukes treningsopphold. Allerede om to uker skal han besøke den tyske storklubben Ochsenhausen for en ukes treningleir. Utvalgte uker i løpet av sesongen tar Ochenhausen imot ut lite utvalg av yngre spillere fra hele Europa til treningssamling. Denne gangen har Borgar fått plass. Det blir spennende!