Borgar trener med bundesligaklubb

Borgar trener med bundesligaklubb
29/03/2017 Eirik Ansnes

Denne uka er Borgar på besøk i 1.bundesligaklubben Grenzau. Her blir han tatt hånd om av meriterte Dirk Wagner. Det er en stor spillergruppe der, og gjestespillere er jevnlig på besøk. På dagtid er det for det meste A-laget pluss et par til som trener. På ettermiddagen trener en større gruppe, inkludert en del yngre spillere. Borgar kan rapportere om god trening og ser fram til å å gi jernet de neste dagene.

Litt om Grenzau

Grenzau ligger pr i dag nederst på tabellen i 1.Bundesliga. Klubben har stolte tradisjoner og er blant annet nummer tre på listen over klubber med flest år i øverste bundesliga. Kun Dusseldorf og Ochsenhausen er foran på listen. På laget i år spiller Kou Lei, Kohei Sambe og Liang Qiu. Det skjer imidlertid utskiftninger foran neste sesong. Regner med planen er å klatre på tabellen. Sambe og Liang skal bort, inn kommer blant annet Constatin Cioti fra Romania og Kirill Gerassimenko fra Kasakhstan.
Hovedtrener Dirk Wagner har tidligere trent Dusseldorf i flere sesonger med blant annet Timo Boll på laget. De siste seks årene, og fram til i fjor høst, var han hovedtrener på Werner Schlager Academy i Wien.
Grenzau er ingen metropol, men et godt sted for å utvikle seg som bordtennisspiller. Det ligger en drøy time fra Frankfurt og har i følge Google 9000 innbyggere.

Vil du oppdatere deg på hva som gjelder i tysk bundesliga les her.
Borgar grenzau 2

Borgar Grenzau 3

Borgar Grenzau 4