Bronsje til Borgar og Owen i Czech Open!

Bronsje til Borgar og Owen i Czech Open!
15/02/2016 Tom-Erik Haug

En semi, kvart og åttendelsfinale ble fasit etter Czech Junior & Cadet Open – ITTF Premium Junior Circuit i Hodonin

Turneringen startet med lagkamp og det var her det skulle vise seg at gutta kom lengst. Borgar spilte med irske Owen Cathcart (2002) og de viste at de fungerer bra sammen på alle måter. Lagleder var John Murphy som styrte laget med stor entusiasme og inspirasjon. John oppdaterte resultat med kommentarer på Twitter etter hver kamp – dette var nytt for oss og noe norske lagledere kanskje bør vurdere.

I puljen møtte gutta Tjekkia C (3-2) og Tyrkia A (3-2). I kvartfinalen møter NOR-IRL Sverige B som bestod av Jonathan Thimon og Karl Hast. Owen slår Karl 3-0 og Borgar slår Jonathan 3-1. Borgar har spilt mange ganger mot Jonathan i Sverige, men aldri slått han. Dette var en fin skalp å ta! I double slår vårt lag svenskene 3-2 og det er hasta la vista for Sverige B…

I semifinalen møter de Ungarn B (3 seedet) bestående av Norbert Terek og Oliver Both. Borgar starter mot Norbert og leder 2-0 før han ender opp med 3-2 tap. Owen taper 3-0 for Oliver. I double blir det skikkelig tett. Våre leder 2-1, men taper 3-2. Små marginer, men slik er det i bordtennis… Vinner av lagkonkurransen ble Ungarn A.

 

Pallen i Cadet Team

Pallen i Cadet Team. NOR-IRL var 6 seedet og gjorde sakene sine!

 

I double møtte Borgar og Owen Slovakiske Ivanco og Kysel (3-0) og Tyrkiske Seker og Uslu (3-1). I kvartfinalen var det nok et møte med Ungarn – nå med Andras og Both. Her taper gutta våre 3-1. Vinner av double ble Juhasz (Ungarn) og Kolodziejczyk (Østerrike).

I single ble Borgar puljevinner etter å ha slått Marius Radoi (ROU) 3-2, Barish Moullet (SUI) 3-0 og Rok Trtnik (SLO) 3-2. I sekstendelsfinalen slår han Nikola Doychev (BUL) 3-0. I åttendelsfinalen blir det stopp mot japanske Takeru Kashiwa 3-1 (8-11, 9-11, 12-10, 9-11). Takeru var 3 seedet – Borgar var 14 seedet. Vinner av single ble japanske Yu Kyama.

Stor takk til John Murphy og Jaroslaw Lowicki (lagleder i single).