Comeback i eliteserien

Comeback i eliteserien
31/08/2020 Eirik Ansnes

Etter fire sesongers opphold gleder vi oss nå til comeback i eliteserien. Etter at vi trakk oss i 2016 har hele tiden planen vært å komme tilbake. Nå er timingen riktig – vi er tilbake!

Vi går en uforutsigbar sesong i møte, men mye tyder på at seriespillet i alle fall vil gå som planlagt. Hvordan de andre lagene stiller nå med koronarestriksjoner på innreise fra Sverige gjør også serien mer uforutsigbar. Vi stiller naturligvis opp med trua på at vi kan levere varene, og vil kjempe for en plass i sluttspillet.

Vi har en slagkraftig spillertropp med fire av fem egenproduserte spillere. Spillerne på laget er på ulike stadier i sin karriere – alle gode fokusrepresentanter!

Fokuslaget sesongen 20-21

Marcus Wærstad (f. 1995)
Det er med stor glede vi ønsker Marcus velkommen hjem igjen etter fire års opphold i USA. Marcus har gått gradene i Fokus helt fra sine første bordtennisslag. Marcus er tidligere landslagsspiller i både gutter, junior og senior. Han har flere NM-gull under beltet, med kongepokalen i 2017 som karrierens høydepunkt.
Vi glade for å bygge laget vårt rundt Marcus.

Espen Flaglien (f. 1995)
Akkurat som Marcus har Espen vokst opp i og rundt Fokushallen. Espen har haugevis av NM-gull, blant annet to singlegull i herrer junior i 2013 og 2014. Som Marcus, har Espen spilt på landslaget i alle kategorier. Espen har de senere årene prioritert studier og jobb, men har de siste to sesongene spilt litt, hovedsakelig NM. Nå blir det også spill i eliteserien. Espen blir sammen med Marcus kapteiner på laget.

Alexander Klerck Fransson (f. 2003)
Har dominert sin årsklasse i Norge, og også til tider i Sverige, i oppveksten. Alex har spilt på yngre landslag og vunnet massevis av NM-gull. I 2019 tok han 4 av 4 gull i NM yngre. Nå er fyren med de umulige servene klar for Fokus sitt eliteserielag. Alexander jobber litt som trener i klubben i tillegg.

Noah Hovdenak (f. 2003)
Noah har også rukket å få noen NM-gull under beltet i sin karriere, og har også spilt på yngre landslag og juniorlandslag. Noah har nylig flyttet til Halmstad for å satse ytterligere på bordtennis. Vi er veldig spente på Noah sin videre utvikling. Nå er han klar for å ta steget opp i eliteserien med Fokus.

Henrik Bagner Nilsen (f. 2002)
Henrik kom til Fokus før forrige sesong og er opprinnelig B72-spiller. Han kom til oss etter å ha vært innom Oslo BTK en sesong. Henrik har spilt både på yngre landslag og juniorlandslag, og kan også vise til NM-gull på sin merittliste.  Henrik har erfaring fra eliteseriespill tidligeres for Oslo BTK. Nå er han klar for spill på øverste nivå for oss.