Damene er på gang!

Damene er på gang!
16/09/2015 Thor Arvid Dyrerud

I helgen spilte damene sin første runde i serien og overrasket med gode resultater!

Denne sesongen ønsker Fokus å gi de yngre jentene matchtrening i serien, i samspill med de litt større Fokus-jentene. Dette er et spennende grep, og har så langt vist seg å være en suksess.

Camilla, Mahta og Tora var først ute på lørdag, der de riktignok måtte tåle stryk 6-0 fra B-72, som stilte med Sara, Nora og Maja.

IMG_2025

På søndag var Aida med på laget, sammen med Camilla og Tora, og denne dagen leverte Fokus godt over merket. Bodø ble slått 6-2, og alle bidro til seieren. Aida er selvfølgelig vårt sterkeste kort i dette oppsettet, og vant greit sine kamper. Men også Camilla spilte veldig bra og plukket to poeng. Tora løftet seg flott og vant double sammen med Camilla.

Neste kamp mot Notodden var tøffere, og her måtte vi ta til takke med 5-5, noe som allikevel er et godt resultat. Camilla og Aida stod igjen i de to avgjørende kampene, der Aida måtte se seg slått av svenske Helena Zetterström, mens Camilla på en flott måte dro i land den siste kampen mot Malin Helgaseth i avgjørende.

IMG_2035

En lovende modell, dette, og la de yngre spillerne få matche seg i serien, sammen med litt mer erfarne spillere. Det gir kamperfaring og rutine, og det bygger også lagfølelse og samhold i klubben, noe som alltid er viktig, men kanskje særlig viktig på damesiden nå, der vi har en vei å gå med å bygge opp en solid generasjon etter Marte og Anna m.fl.

 Se under fanen “Seriespill” for link til resultater fra kampene.