Dameserielaget ga alt i første serierunde

Dameserielaget ga alt i første serierunde
30/10/2017 Marte Grutle Aasebø

Forrige helg ble dameseriens første kamper spilt på Notodden. Fokus sitt lag besto av Lisa, Aurora og Silje, med Marte og Anna som lagledere.

I år har vi tre nye fokusspillere med på dameserielaget. Lisa, Aurora og Maiken (som ikke deltok denne helga) styker virkelig jentemiljøet i klubben og det er vi utrolige glade for. Sammen med Silje utgjør de et sterkt lag i serien.

Jentene ga alt i de tre første kampene og det endte med 2 seire og 1 tap. Fornebu stiller i år et sterks lag med Iwona i spissen og de ble litt for tøffe for oss denne gangen. Mot Vikåsen spilte jentene veldig bra og det ble en klar seier. Den siste kampen gikk mot B72 og vi var forberedt på en jevn kamp. Jentene presterte på høyt nivå og det endte med en 6-2 seier. For detaljerte resultater se her.

Aurora spilte veldig bra i helga, og både servene og forehandåpningene har virkelig blitt bedre den siste tida. Silje spilte mange jevne kamper og er veldig sikker i det åpne spillet. Lisa spilte bedre og bedre utover helga, og det er få av spillerne i serien som kan matche kvaliteten i forehandloopen hennes. Laglederne koste seg med det gode spillet til jentene og er også fornøyde med å vise alle hvordan det gikk ved hjelp av snapchat-oppdateringer. (Følger du ikke fokusbtk på snapchat enda sa du? Gjør det da vel)

Vi merker oss at det er jevnt nivå i toppen i dameserien i år, og kanskje litt høyere nivå enn det var i fjor. Det blir spennende å følge jentene videre. De neste matchene går i fokushallen 2. desember, da gjelder det at alle kommer og heier på jentene.