Flott feiring!

Flott feiring!
12/03/2015 Frode Grini

Velfortjent hyllest

Anna fikk sin velfortjente hyllest i Fokushallen torsdag kveld. Også for en storklubb som Fokus, er det stor stas å få en kongepokalvinner, og dette ble markert!

Lokalpressen til stede

Ikke bare hadde spillere, trenere, styre og foreldre funnet veien til hallen, også Nordstrand Blad kom med sin journalist og tok flittig bilder. Det kommer nok en fin artikkel der med det første.

Kake

En svær kake kom på bordet, med årets to kongepokalvinnere som flott dekor. Årets kongepokalvinner på herresiden, Geir Erlandsen, er for øvrig også gammel Fokus-spiller, han tok faktisk fire kongepokaler for Fokus BTK rundt årtusenskiftet!

IMG_1395

Mange års innsats ligger bak

Hovedtrener Eirik fortalte litt fra Annas karriere, helt fra den gangen hun som lita jente for ti år siden stod og slo rundpingis for første gang, akkurat som mange andre yngre Fokus-spillere gjorde i hallen, rett før kaka kom på bordet. Kanskje noen av dem ble inspirert til å legge ned den samme innsatsen som Anna har gjort for å komme dit hun er i dag!

IMG_1417

Hvem blir klubbens neste kongepokalvinner?

Vel, det er ikke godt å si. Men på lista over de som ikke kommer til å vinne pokalen, har vi nok vårt nylig gjenvalgte styremedlem Cathrine. Men kjenne litt på følelsen, fikk hun da!

cathrine_kongepokal