Fokus 1 ble seriemestre!

Fokus 1 ble seriemestre!
02/04/2018 Anna Grutle Aasebø

Forrige helg var det duket for siste serierunde i 2. divisjon avdeling B i Fokushallen. Fokus 1 var klare favoritter til å vinne hele divisjonen, og dermed sikre seg opprykk til 1. divisjon neste sesong. Spillerne som fikk det ærefulle oppdraget å representere Fokus 1 denne helgen var Alexander, Christian, Hågen, Aaryan og Pål Gutt. Lagleder som styrte laget med jernhånd var Jørgen. 

Fokus 1 spilte tre lagkamper på lørdagen. Spillerne var klare for å avslutte sesongen med stil. Gutta gikk tøft ut mot Narvik i første lagkamp og vant 9-1. Deretter sto Hvam for tur. Også her ble det en kontrollert seier, 7-3 til Fokus. Så var det klart for sesongens siste lagkamp. Skulle Fokus 1 klare sesongens store mål og rykke opp til 1. divisjon? Siste kampen gikk mot Ham-Kam, og etter mye lekkert spill ble stillingen 9-1 til Fokus. Opprykket var et faktum, og spillerne kunne endelig juble over seier i 2. Divisjon avdeling B!! Og ikke nok med det; Alexander ble kåret til årets lagspiller i serien! Seieren ble feiret med mye jaussing og Mangleruds beste pizza fra Mr. Pizza i Mangleruds beste sofa i Fokushallen.

Det har vært en utrolig kul sesong for Fokus 1. Laget har bestått av mange forskjellige spillere i mange forskjellige aldre, og det har vært både gutter og jenter på laget. Marte og Jørgen har styrt laget på strålende vis hele sesongen, og  også arrangert tre samlerunder i Fokushallen. Fokus 1 har virkelig fått vist fram mangfoldet og nivået vi har i Fokus. Gratulerer til alle sammen med opprykket!

Her kan dere se alle de vakre lagbukettene som har bidratt til seier denne sesongen:

fokus1bilde1riktig

fokus1bilde2

fokus1bilde3

fokus1bilde4

Skjermbilde 2018-04-02 kl. 18.03.40