Fokus 2 i aksjon denne sesongen

Fokus 2 i aksjon denne sesongen
25/01/2016 Steffen Bjørhusdal

Fokus 2 har et lag som består av Pål Guttormsen, Per Heie, Bjarte Sverresvold og Steffen Bjørhusdal. Så langt i sesongen har vi vunnet 9 kamper, 1 uavgjort og 1 tap. Med disse resultatene leder vi 2. divisjon avdeling B.

I den siste seriehelgen vant vi alle lagkampene som det også var forventet at vi skulle gjøre. Flere av de yngre spillerne fra de andre lagene har blitt bedre siden sist og det er kult å se.

En stabil lagkaptein som Pål gjør det han alltid gjør og tar alle viktige matcher. Noe svakere av Bjarte og Steffen, mens Per imponerer med viktig avgjørende seier fredag kveld som gjør at lagmatchen går i vår favør 6-4. Hvis resultatene ville være av interesse så gå inn på denne linken

Med tanke på alle lagene som har spilt seriespill fra 2. divisjon og oppover er vi det eneste laget som har kun benyttet oss av 4 spillere. Mitt regnestykke forteller også at Pål Guttormsen leder Årets Lagspiller så fort de siste resultatene blir lagt ut. Det er bare 3 seriekamper igjen så det blir spennende å se hvor på tabellen vi havner!

Fokus 2