Fokus 2 i Trondheim

Fokus 2 i Trondheim
04/12/2018 Thor Arvid Dyrerud

Da har Fokus 2 vært i Trondheim, og la oss ta det med en gang: FOR EN HALL!!! I en vakker drøm vil flere klubber i Norge ha en sånn en. Gratulerer nok en gang til Trondheim, med Roffe & Co. Bra jobba.

Det var Rana og NTNUI som var våre motstandere lørdag og søndag!

Lørdag:
Først mot Rana. Vi stiller med undertegnede og Mattias oppe, med Mirza og Thor Arvid nede hele helgen. TA taper 3-1, og undertegnde får deng av Jakob 3-0. Så kom denne rundens bombe og en virkelig STOR prestasjon. Mattias (1925 poeng) mot Anton (2629,5). Det er over 700 poeng forskjell! Men Mattias vinner 3-1 i sett! Jeg er av den oppfatning at Mattias er bedre enn sin ranking, og det har han vist mer enn i bare denne kampen. Mirza vinner fint 3-1 og det er 2-2 i lagkampen!

Anton/Jakob er fryktelig gode i double, så her har vi ikke sjans, men Mirza/Thor Arvid vinner den andre svært gledelig 3-1. Da er det 3-3, skal vi klare poeng? Undertegnede tar første sett mot Anton, men etter det vinner Anton 3 strake enkelt. Jakob tar Mattias 3-0, men det var jevnt i første. Mirza vinner flott 3-0. TA starter supert mot Adrian, men i en svært jevn kamp blir det 12-14 i avgjørende. Det ender med 4-6 tap. Vi kan ikke regne med å vinne her mot så gode spillere, men fjær i hatten til Mattias som klarte nettopp det!

Andre kampen var mot NTNUI. Her går vi på en stjernesmell. NTNUI har møtt opp til kamp, og de spiller bedre enn oss i nesten alle kamper. Vi taper 9-1! De er et godt lag. Det er ikke flaut å tape, men 9-1 er altfor mye. Mattias tok vår eneste kamp her. Vi gratulerer dem med en godt spilt kamp, men her leverte vi ikke på 2. div-nivå, med unntak av Mattias som absolutt får godkjent.

Dette la ingen demper på stemningen, tross alt. Vi hadde en hyggelig lørdagskveld i Trondheim. Stort og sosialt hotellrom, og Mattias hadde ordna på raideren et bilde av JO Waldner på rommet. Sånt liker vi!

Søndag:
Spiller mot Rana igjen. Det blir 3-1 til dem før double. 4-2 etter doublene. Mirza tar 3 denne kampen og vi er nære å klare 4-6 også. TA tapte 3-2 for Ronny. Oppe taper vi 3-0 og 3-1 ganger to. Svenskene er rett og slett for gode søndag.

Kamp 2 er mot NTNUI. Vi er veldig klare for å levere bedre enn lørdagen, der vi som tidligere nevnt ble slaktet av et godt studentlag. Takk og lov går det bedre denne gangen. Vi klarer 5-5 og må være fornøyd med det. Alberto er en meget god spiller for dem og vinner 2 matcher søndagen også. Men både Mattias og undertegnede vinner mot Christian. Det mest gledelige i denne kampen blir at TA kommer inn på 4-4 og tar kampen slik at vi klarer poenget! TA spilte uberlekkert med smarte looper og blokk/smell. Kanskje det hjalp at han fikk ha bilde av JO på nattbordet?

Vi er nå på femteplass av sju lag. Vi trenger 2 poeng til for å være helt sikre på å holde oss, som er målet vårt. Det skal svært mye til for at vi skal rykke ned, men vi er ikke 100% sikre ennå.

Artige saker som skjedde i Trondheim:

* TA spiller sin beste pingis i kamp som laget har sett. Vi gledet oss stort over dette

* Mattias kosa seg med god motstand. Han bare glisa og lo mens han deffet/plukket/smashet og til og med loopet innimellom. Vår bestemann på både humør og spill i Trondheim!

* Mirza leverte bra i Trondheim.

* Undertegnede spilte tidvis bra, men det var også mye rusk. Spesielt lørdagen var svak.

* Undertegnede prøvde på litt streaming for første gang og den stod i stil med spillet. Bedre på søndag enn på lørdag.

* Håper alle har sett Christopher og Ronny sin ball fra helga? Hvis ikke MÅ du se den her!

 

Skrevet av Pål Richard Lilleseth