Fokus 2 på gang!

Fokus 2 på gang!
03/10/2018 Thor Arvid Dyrerud

Fokus 2 fikk en god seriestart i 2. div avd B. Laget bestod denne helgen av Mattias, Thor Arvid, Henning, Mirza og Pål Richard. Morten er også med på laget, men han fikk frihelg første serierunde.

Ettersom Tromsø dessverre måtte trekke laget ble det kun 2 kamper på oss denne helgen. Vi spiller 5-5 mot Trondheim og vinner 6-4 mot Sarpsborg. Trondheim hadde med sin svært gode trener Ferenc, som ikke tapte noen singlekamper i helgen. Vi stilte med Pål R, Mirza, Mattias og Henning. Vi noterer oss 2 lekre seiere for Henning og han får “match of the man” i denne kampen.

Mot Særp trer lagleder Mattias fram og vinner knallsterkt 2 singler! Matchhjalte uten tvil! Særp vant sine 2 andre kamper, så dette må vi være fornøyd med.

Småting som ga store gleder i helgen:

* Vi tok 3 av 4 mulige poeng!
* Vi vant 1 doublekamp i begge lagkamper!
* Det var god stemning i hallen og mye bra spill. Rana har fått tak i to svært gode svensker det var morsomt å følge med på.
* Bra spill av samtlige og bra kjemping av hele laget, sånt gir resultater!

Det blir knallhardt bare å klare seg i denne avdelingen, så her må vi opp i ringa hver kamp! Takk til alle med- og motspillere som gjorde dette til en hyggelig helg!

Skrevet av Pål Richard Lilleseth