Fokus 2 plukker poeng!

Fokus 2 plukker poeng!
29/10/2018 Thor Arvid Dyrerud

Lørdag var det klart for nye hjemmekamper i hula vår, Fokushallen. Denne gangen skulle vi måle krefter mot Oppegård og Ham/Kam.

Det endte med 5-5 mot Oppegård. Vi tok en tidlig ledelse 3-1, men rota oss bort i double og dermed sto det 3-3. Lagene tar deretter to kamper hver, og 5-5 var vi veldig fornøyd med. Mot Ham/Kan blir det 8-2. Her leder vi også 3-1 før doublene, men vinner begge denne gangen! Da blir det 5-1 i stedet for 3-3. Sånt hjelper på. Vi fortsetter med 3-1 etter double, og da blir det 8-2, noe vi også var veldig fornøyd med!

Noen punkter fra lørdagen:

* Double er viktig! Vi har trent litt, og de utgjør stor forskjell i kampene.

* Undertegnede var “trener” for Ham/Kams Martin Sjuls i gamle dager. Det var på Algarheim skole. Hyggelig gjensyn!

* Morten fortsetter å spille safe og bra. Veldig god seriehelg av han og laget.

* Henning var en de første i landet til å teste ut Tenergy HARD. Mannen av toppskru bytta racket til kamp 2 og gjorde en fin figur. Lekker coaching gjorde at undertegnede kunne bokføre sin første seier mot Anton Hoel.

* Mattias og undertegnede fortsetter å plukke poeng oppe. Det er vi selvsagt også godt fornøyd med.

* TA og Mirza får store stjerner i boka. De var ikke i matchtroppen men dømte og rigga ned hallen etter endt dyst. Überlekkert av fyrene! Dette er lekkert lagarbeid.

* Vi ligger på 3. plass så langt og svært fornøyd med det. Det blir hardt i alle kamper, så vi må fortsette å kjempe for hvert poeng!

Skrevet av Pål Rickard Lilleseth