Fokus i Kypros

Fokus i Kypros
13/11/2018 Hågen Grini

Denne helgen var to fokusspillere og undertegnede på plass i Kypros for å spille og coache i “Cypros friendship open” i Nicosia. Fra Norge var vi i alt åtte spillere og to trenere. Fokustroppen besto av Jesper, Lisa og Hågen, én hadde med bunad. Følgende nasjoner deltok på turneringen: Norge, Kypros, Armenia, Libanon, Jordan og Malta. Vi passet bra inn i det selskapet der;)

Fokus-korrespondent var på plass og kan rapportere om både gode resultater og prestasjoner av Fokusfyrene. Lisa var på lag med Tone Todok fra B-72, og spilte seg helt fram til finalen etter en sterk 3-1-seier mot Armenia i semifinalen. I finalen holdt det dessverre ikke helt, og det ble et 3-2-tap etter en svært jevn lagkamp mot vertsnasjonen. I singel tapte Lisa jevnt (13-11 i avgjørende) i pulja mot en hun hadde slått dagen før. Hun ble dermed toer i pulja og fikk hard trekning i kvartfinalen mot en av turneringens beste spillere. Det altså én andreplass og én femteplass for Lisa denne gangen.

       

Jesper var på lag med Martin Frøseth fra Tingvoll. De spilte seg fram til semifinale, men måtte se seg slått av Kypros A. Men, i bronsefinalen vant gutta mot Kypros B og sikret seg dermed en tredjeplass i lagklassen. I singel tapte Jesper en jevn kamp i avgjørende sett mot en fra Jordan, som forøvrig endte på pallen i klassen. Jesper tar dermed med seg én pallplass hjem fra Kypros.

       

Ellers kan det rapporteres om god stemning også utenfor hallen. Det slår aldri feil å ta en tur til Kypros når høsten smyger seg innover det ganske land. Alle tre fikk erfare å spille på et ukjent sted mot spillere vi viste svært lite om, så forhåpentligvis har vi alle lært noe fra denne turneringen.