Fokus inngår samarbeid med Japsko

Fokus inngår samarbeid med Japsko
26/03/2020 Eirik Ansnes

Fokus er glade for å kunne meddele at vi har inngått en avtale med Japsko for de neste fire årene. Avtalen trer i kraft fra sesongstart 1. august. Vi ser virkelig fram mot et nytt og spennende samarbeid.

Hva er Japsko? 

Japsko holder til i Stockholm og er et todelt firma – Japsko og Nordic Table Tennis. Japsko selger bordtennisutstyr. Victas/TSP er deres største og viktigste merke. Japsko selger imidlertid også andre merker. Blant annet innen nubber og alternativt materiale, er Japsko ledende på markedet når det gjelder både kunnskap og vareutvalg. Nordic Table Tennis tilbyr ulike sportslige tjenester.

Victas/TSP blir vår nye draktsponsor. Hva som blir nye klubbdrakt blir bestemt snart. Victas/TSP er merket vi vil at våre medlemmer i hovedsak skal spille med. For våre materialspillere er det i tillegg massevis av muligheter i Japsko sitt sortiment.

Kiko Niwa er Victasspiller

Liam Pitchford byttet til Victas i 2019.

Hvem er Japsko?

Japsko drives av Anton Åkesson og Marcus Sjøberg. Anton er blant annet tidligere trener i Nortull. Marcus Sjøberg har en lang og imponerende merittliste som trener. De siste årene har han trent herrelandslagene til Sverige og England. Kontakter du Japsko er det mest sannsynlig Anton du vil høre i andre enden når du ringer, som svarer på dine mail og sender deg varene du bestiller. Marcus er hovedansvarlig for de sportlige tjenestene de tilbyr.

Hvordan vil samarbeidet bli i praksis?

Hovedgrunnen til at vi har inngått avtalen er at både vi og Japsko ønsker et sportslig samarbeid. Kombinasjonen av det Japsko og Nordic Table Tennis kan tilby, anser vi som meget spennende. Vi har tro på at dette samarbeidet vil utvikle oss ytterligere som klubb de kommende sesongene. Marcus Sjøberg vil komme på klubbbesøk til oss tre ganger i løpet av sesongen, 3-4 dager per gang. Marcus har allerede vært på besøk en gang tidligere. Det var veldig vellykket. Vi satser på at Marcus sine klubbesøk vil inspirere både spillere og trenere og løfte nivået på våre treninger.

Utover dette har vi et ønske om å utvikle samarbeidet underveis. Det finnes ulike muligheter, eksemplevis å arrangere en treningssamling sammen er noe vi ønsker å få til. Japsko sitt nettverk er også noe vi satser på å dra nytte av. I Sverige har Japsko samarbeid med blant annet eliteserieklubben Søderhamn. Norrtull, som er en av Sveriges ledende ungdomsklubber, er også Japskoklubb. Her finnes det muligheter til utveksling både når det gjelder trening og konkurranse.

Og hva skal du gjøre for å skaffe deg nytt utstyr neste sesong? Det blir to muligheter: Du kan bestille på nettbutikken til Japsko. I tillegg kommer vi til å ha en liten klubbshop i hallen med de viktigste produktene. Det vil bli rabbetterte priser for fokusmedlemmer. Japsko har et bredt utvalg av varer i ulike prisklasser.

Linker for mer info

Hjemmesiden til Japsko
Hjemmesiden til Nordic Table Tennis
Hjemmesiden til Victas/TSP
Les mer om Anton og Marcus her

Japsko er også aktiv på sosiale medier – følg dem gjerne på både facebook og instagram.
Følg gjerne også Victas/TSP Europe på facebook.

Takk til TTEX

Til slutt vil Fokus takke TTEX og Tom Johansen for godt samarbeid og god service over mange år. Vi skal naturligvis fullføre kontraktstiden som lojale kunder på TTEX.