Fokus – klubben for alle!

Fokus – klubben for alle!
17/03/2015 Jan Bergersen

Visste du at bordtennis er idretten som så og si alle kan drive med? Etter å ha vært med i 5 Paralympics og sett hva de forskjellige kan få til der, har sett VM for veteraner hvor spillere oppmot 100 år deltar. Jeg har også sett store, små, høye, lave, med kjensla og uten kjensla (skal ikke nevne navn !)

 

I Fokus har vi spillere fra 6 – over 70, dette er også en bevisst handling at vi skal gi tilbud til alle som ønsker å spille bordtennis! Det gir også vår partistruktur og seriespill bevis på.

 

Noe av det flotte med bordtennis er jo at man kan spille mot hverandre uansett alder og kjønn, det innebærer at man færdes i et miljø som er mangesidig og som gir deg mange interressante møter og erfaringer.

 

Vi streber veldig hardt for å lage Norgesmestere og har laget en mengde sånne de siste årene, men hvis vi ikke klarer å gi et tilbud til alle har vi sviktet klubbens verdigrunnlag.

 

Vi skal være gode på begge deler, derfor har vi selv med alle våre titler også vunnet utmerkelsen som “årets breddeklubb” gjentatte ganger de siste 15 årene.

 

Vi har trenere som kan ta seg av alle typer spillere, alle våre trenere holder et høyt nivå spillemessig i tillegg til at vi legger forholdene tilrette for at yngre trenere får prøve seg tidlig, og er med og høster lærdom av de erfarne trenerne.

 

Samarbeidspartnere for å nå våre mål er: Norges Bordtennisforbund, Oslo Idrettskrets, Storbyprosjektet, Aktivitetsskoler, Høyenhall skole, Oslo Bedriftsidrettskrets, Region Øst, Oslo/Akershus Bordtenniskrets, Bingoentreprenører, Grasrotandelen og Sponsorer.

 

Vet du om noen som har lyst til å prøve vår spennende idrett, så ikke nøl med å ta kontakt.fokusleiren2_shIMG_0116.JPGsamling_0484