Fokus med 3 lag som rykker opp til 3. divisjon neste sesong

Fokus med 3 lag som rykker opp til 3. divisjon neste sesong
27/05/2015 Erik Lindholm

Alle Fokus sine lag i 4. divisjon  har nå rykket opp til 3. divisjon.

Laget til Knut Helseth vant sin avdeling og rykket direkte opp. Dette laget vil neste sesong kjempe helt i toppen av 3. divisjon for å forsøke å rykke enda en divisjon opp.

Laget til Erik Lindholm kom såpass høyt opp på slutt-tabellen at de rykker opp fordi andre lag har trukket seg fra 3. divisjon. Dette laget vil vi neste sesong staffe opp med kun yngre spillere. Lagledere vil bli Christian Klerck Fransson og Hågen Viken Grini. Disse vil også forsøke å rykke direkte opp. Vi passer på at dette laget ikke havner i samme avdeling som laget til Knut. Når vi har 3 lag så blir de antageligvis plassert i 2 ulike avdelinger og da kan vi bemanne lagene deretter.

Laget til Per Haugen plasserte seg også såpass høyt på tabellen at de ble tilbudt plass i 3. divisjon. De tok en intern diskusjon på dette i dag og vil legge inn ekstra pass med trening frem til seriestart og ser på dette som en spennende utfordring.

Vi satser også på å ha et lag i 4. divisjon neste sesong. Et voksenlag.

Det ser ut til å bli satt opp 5. divisjon neste sesong ment for nybegynnere med krav til at man ikke har over en viss sum rankingpoeng for å delta.
Vi prøver her å få på plass 1 voksenlag og 1 yngre lag.

I tillegg vil vi neste sesong ha et eliteserielag og et lag i 2. divisjon.

Dette blir bra. Nå begynner vi å få på plass en del lag med lagfølelse og som spiller sammen også de sesonger de rykker opp. Tidligere har vår klubb mikset litt mye fra år til år og lagfølelsen har da blitt litt borte.