Fokus på sosiale medier

Fokus på sosiale medier
06/10/2017 Thor Arvid Dyrerud

Fokushallen myldrer av liv om dagen. Aldri har det vært så mange som trener i hallen daglig, noe som er enormt gledelig. For å synliggjøre dette for alle klubbens medlemmer ønsker vi nå å utvide og videreutvikle våre mediale plattformer, slik at livet i hallen kan bli synlig og til ytterligere inspirasjon for alle!

Dette innebærer økt satsing på de allerede eksisterende kanaler, men også noen nyvinninger. Fra og med i dag har vi oppe og står en Snapchat-konto, der det vil bli delt små glimt av det som gjelder og teller i hallen. Dette vil skje hver dag, fra hver eneste trening, og kan bestå av alt fra små mirakler som at en liten fyr med skeiv pannelugg finner skrutreff i loopen, et hardt rundbord, tryllerier av Eirico the Magician, til en streng match mellom Pål Gutt og Steffster som ender med griseball og en påfølgende serie av tvilsomme Manglerud-uttrykk fra 70-tallet …

En QR-kode vil bli hengt opp i hallen, den samme som er gjengitt her, og alle må skanne denne og bli med på moroa. Trenerne vil stå for oppdateringene, med Stine, Aaryan og Christian i spissen.

Vi har også Facebook og Instagram, og her vil det også skje noen endringer. Vi er i en prosess med å finne riktig vekting av stoff for disse plattformene, men grovt sagt så vil FB være stedet for info av ulikt slag, deling av artikler fra nettsiden, bursdager etc. Instagram er i all hovedsak et sted for bilder, og her finnes det eksempelvis masse lekre ting og fine minner fra Fokusleieren i sommer.

Nettsiden vår er grunnfjellet. Her ligger all informasjon om klubben, treningstider, terminliste, kontaktinfo, drakter, påmelding til Fokusleir etc. Vi skal jobbe for ytterligere for å holde denne siden oppdatert, slik at all info av sportslig og klubbrelatert karakter skal befinne seg her. Artikler på nettsiden skal ikke være like «kjappe» som Snapchat, her skal du kunne lese litt mer inngående fra et stevne, en serierunde eller noe annet spennende som skjer sportslig. Videre skal vi jobbe med å få opp flere faste spalter her, artikler, intervjuer, portretter og annet som bygger miljø og som gjør at vi oppsøker siden for å glede oss!

Og like viktig, når du tuner inn på en av kanalene, så husk for all del å ha Fokussangen(e) på øret, de finner du alltid her!

Jauss