Fokus damelag i Veteran NM

Fokus damelag i Veteran NM
03/04/2015 Erik Lindholm

For første gang på minst 10 år stiller Fokus damelag i Veteran NM. Vi stiller med Mahta Souri og Camilla Q. Henriksen i yngste klasse der.

Mahta var innom klubben vår første gang når vi arrangerte NM Senior våren 2014. Deretter har hun deltatt på Voksenpartiet. Hun er opprinnelig fra Iran og har bodd i Norge i 15 år. Hun jobber til daglig i Statistisk Sentralbrå (SSB) og bor i Oslo en drøy halvtimes spasertur fra hallen vår, men det er nok oftest den elektriske bilen som benyttes dit. Verd å merke seg med Mahta er at hun i 2014 utdannet seg til forbundsdommer. Hun har siden dømt både eliteseriekamper og Topp8. Vi synes det er veldig kult at Mahta gjør klubben synlig både som dommer og spiller. Vi behøver flere som henne i klubben.

Camilla Henriksen har vært i klubben vår fra start av denne sesongen. Hun har tidligere spilt litt for Bjørndal og Lynild. Dessuten spilt en del bedrift i øverste divisjon der. Camilla spiller med kina-grep (pennskaft) og er vel klubbens eneste spiller som gjør det. Det er kult. Camilla gikk i fjor helt til topps i mixed double i Veteran NM sammen med Roger Andersson fra Stord. De skal spille sammen i mix også i år og er blandt favorittene. Vi har stadig vekk kinesere innom klubben vår, spesielt de som kommer på 3 måneders oppdrag som sparring. Da er Camilla nyttig å ha som tolk både for oss og for de kinesiske spillerne. Hun var veldig nyttig å ha for Han Sheng og Sun Peng som var her sist ettersom de heller ikke kunne noe engelsk. Camilla er opprinnelig kinesisk og har bodd i Norge i 17 år. Hun jobber til daglig i KLP Eiendom og bor på Ski med mann og en sønn. Fullt navn er Camilla Qinghua Yu Henriksen.

Vi synes det er kult at jentene stiller for oss i Veteran NM. Vi ønsker dem lykke til.

ErikL