Fokushallen er fortsatt stengt

Fokushallen er fortsatt stengt
16/03/2020 Thor Arvid Dyrerud

Fokushallen er fortsatt stengt, dessverre. Oslo idrettskrets har imidlertid sagt at det etter påske vil komme en ny vurdering av innendørs idrettsanlegg i kommunen. Denne venter vi på nå. Hvis det her åpnes for aktivitet under kontrollerte former, vil det være opp til de enkelte forbund å tilrettelegge for hensiktsmessig aktivitet, med hensyn til de utfordringer omkring smitte som de ulike aktivitetene har. Følg med på hjemmesiden til Oslo Idrettskrets.

Det er tøffe tider for alle nå, og denne situasjonen rammer også oss i Fokus. Vi må naturligvis følge retningslinjene fra myndighetene når det gjelder aktivitet i Fokushallen. Vi må gjøre vår del av dugnaden for å holde så mange som mulig friske, slik at ikke helsevesenet overbelastes og mennesker som trenger hjelp i verste fall ikke får det.

For informasjon, se hjemmesidene til Helsenorge eller Helsedirektoratet. For å gjøre ting litt enklere for alle organisasjonsledd i norsk idrett, har Norges Idrettsforbund laget en samleside om situsjonen som vil oppdateres jevnlig. Se evt. også sidene til Norges Bordtennisforbund. På alle disse sidene er det mye relevant og god informasjon. Utvis sunn skepsis til YouTube og andre sosiale plattformer når det kommer til informasjon om koronasituasjonen.

Ta vare på hverandre alle sammen!

Vi gleder oss til å se alle i Fokushallen igjen når dette er over!