Fokusleir mot nye høyder

Fokusleir mot nye høyder
18/05/2016 Marte Grutle Aasebø

Nå nærmer det seg sommerferien, og det betyr at det snart er tid for årets beste uke, nemlig fokusleiren! Fokusleiren er en stor sommerleir for bordtennisspillere på alle nivåer. Om du er nybegynner er leiren en perfekt start på karrieren, og om du er på et høyere nivå er fokusleiren en perfekt sesongoppkjøring der du er garantert gode treningspartnere og god sparring. Fokusleiren vil i år som i fjor bli arrangert på Larkollen, og alle vi i Fokus gleder oss veldig. Det har allerede vært stor pågang med påmeldinger, så hvis du vil være med er det lurt å melde seg på med en gang da det er begrenset med plasser!

kristin_fokusleir_kinatrening

I år, som alle år tidligere, vil Fokusleiren ha mange gode trenere. Eirik Ansnes, Jan Bergersen, Marte Grutle Aasebø og Jørgen Tønsberg Johansen er bare noen få av mange gode trenerne fra Fokus som kommer til å være på årets sommerleir. I tillegg vil det være mange flere av Fokus sine egne ledere som er med på leiren for å være trenere og sparring og sørge for at det blir en fantastisk uke både sportslig og sosialt. I tillegg har er vi så heldige at vi har de gode trenerne Hans Thalin og Lina Mustafa fra Sverige som kommer på leiren.

 

Borgar Mathias Erik

Det er mange spillere som har meldt seg på allerede, og det kommer til å bli et høyt sportslig nivå på årets leir. Norske landslagspillere som Borgar Haug, Alexander Klerck Fransson, og Anne Sophie Kalvatn er allerede klare for årets leir. I tillegg er det klart at mange gode svenske spillere kommer på årets leir, blant annet landslagsspiller Hanna Kjellson. Kristoffer Kjellson og Wille Kindblad er også klare som sparring fra Sverige og vil bidra til god trening for spillerne på leiren.

Fokusleiren har som mål å forbedre seg hvert år. I år vil vi derfor ha ekstra fokus på fysisk trening og legge inn ekstra fyspass for de mest ivrige spillerne. Det vil bli fokus på både styrke, hurtighet og koordinasjon og vil ledes av dyktige ledere fra Fokus.

fokusleir 2015 alleKort oppsummert er fokusleiren den perfekte leir for deg som bordtennisspiller, uansett hvilket nivå du ligger på. Alle spillere på leiren vil få god og tilpasset trening. I tillegg til det sportslige gleder vi oss selvfølgelig til alt det sosiale som er med på å gjøre fokusleiren til årets beste uke. Kveldskonkuransser, disko, kortspill og flørting pleier å være noen av favorittaktivitetene. Så det er bare å melde seg på med en gang, og vi lover deg en fantastisk uke på Larkollen!

Påmelding her

Anna og Marte