Fokusleiren 2015 – sommerens vakreste eventyr

Fokusleiren 2015 – sommerens vakreste eventyr
10/08/2015 Marte Grutle Aasebø

Årets beste uke er over for denne gang og vi kan se tilbake på en uke fylt med bordtennis, konkurranser, nye venner og utrolig mye moro.

Vi var i år nødt til å bytte tilholdssted og da vi fikk gjort en avtale med Larkollen skole og idrettslag, ble vi utrolig glade for det. For et flott sted å ha leir! Det var 110 deltagere på plass, 25 leder og en haug med foreldre som hjalp til med mat og nattevakter.

festmiddag fokusleir 1

Vi hadde fem treningsgrupper, alle fikk trene to ganger om dagen, og noen fikk til og med mulighet til å kjøre tre pass. Hver kveld hadde vi kveldskonkurranser, der Silje og Sondres stjerner stakk av med seieren! På torsdag var det turnering etterfulgt av oppvisningsmatch, frivillig trening, avslutningsmiddag med premieutdeling og sist men ikke minst disco! Discoen var et av leirens store høydepunkter, med DJ Sonny og DJ Østensjø i spissen.

Leirutmerkelsene gikk til Tomine (gulljente), Joel (gullgutt) og Jesper (innsatspris). Turneringen ble vunnet av Anton.

tomine

Jeg vil benytte anledning til å takke alle for en helt fantastisk uke. Alle deltagerne som kom å lagde godstemning, alle lederne som bidro med alt som trengtes og tok så godt vare på alle barna, alle foreldre som lagde mat og satt nattevakt og sist men ikke minst alle samarbeidspartnere på Larkollen. Jeg er utrolig stolt av hva vi får til sammen hvert år i uke 32, og at vi det ble like bra i år på nytt sted. Tusen takk alle sammen, jeg gleder meg allerede til uke 32 2016.

Sjekk ut filmen til Sondre fra årets leir HER, og for flere bilder se fokusleir på facebook.

martin fokusleir