Gode dager i Haukelandshallen

Gode dager i Haukelandshallen
10/10/2016 Eirik Ansnes

Det var ikke bare på bussen vi leverte varene i helgens tur til Norges Cup 2. I hallen gjorde vi også sakene våre veldig bra. Vi fikk tre klasseseire med Alexander  i gutter 15 og Herrer Junior samt Mathias i Gutter 14. I tillegg var det mange gode prestasjoner å glede seg over.

Gjennombrudd for Roshman

Gode resultater er alltid morsomt. Enda morsommere blir det når det er gode prestasjoner som skaper resultatene. Ikke alle gode prestasjoner vises så godt på resultatlistene, men mange viste i helgen at de har hatt god utvikling i det siste.
Roshman fortjener litt ekstra skryt. 2.plassen i gutter 14 var veldig bra, men det var nok i andre klasser han kom opp på sitt aller beste i helgen. Blant annet i puljespillet i herrer junior slo han to spillere som er ranket klart høyere enn han selv med henholdsvis 150 og 280 poeng mer, Seth Egenberg og Lars Edvardsen. Vi har sett på trening at det har vært på vei og i helgen fikk han virkelig vist det i kamp. Roshman står alltid på, trener like hardt uansett hvem han trener med og ofte ser vi Roshman kjøre egentrening både i form av vanlig bordtennistrening, servetrening eller fysisk trening. Hard arbeid lønner seg alltid:)

Femsettsmannen Alexander

Alexander sine seire i både gutter 15 og herrer junior er jo imponerende i seg selv, samt at 2.plassen i eldre junior også lar seg høre. Verdt å nevne for Alexander i helgen var at han spilte ikke mindre enn åtte kamper som gikk til femte sett, og vant sju av dem. Blant annet gikk både semifinalen og finalen i gutter 15(Låte og Borgar) og herrer junior(Vetvik og Sørheim) til femte sett og Alexander bikket alle i sin favør. I en tidlig runde i herrer eldre junior snudde han faktisk 0-7 i avgjørende sett mot Henrik Bagner Nilsen til seier. Alexander viste imponerende ro i avgjørende situasjoner ved mange anledninger i helgen.

Stabilt av Mathias

Mathias stilte til start i gutter 14 som favoritt. Mathias spilte stabilt og klarte å innfri forventningene. Fram til finalen var det ingen som truet Mathias. Roshan ga Mathias god kamp i finalen, men Mathias viste at han var den beste spilleren i gutter 14 i helgen.

God søndag av Hågen

Hågen har trappet ned treningen noe denne sesongen, men viste i helgen at om han holder treningen ved like kan han fortsatt utvikle seg og spille på høyt nivå. Lørdag var det litt stang ut i noen tunge femsettere selv om spillet absolutt var ok. Søndag derimot løsnet det med blant annet seier med Andreas Sporsheim og Fredrik Langen. I herrer A ble det en sterk 5.plass.

Oversikt over helgens pallplasseringer:

 • 1.plass i herrer junior og gutter 15 til Alexander
 • 1.plass i gutter 14 til Mathias
 • 2.plass til Borgar i gutter 15
 • 2.pass til Alexander i eldre junior
 • 2.plass til Daniel i gutter 13
 • 2.plass til Roshman i gutter 14
 • 3.plass til Kristin i damer elite
 • 3.plass til Jona i gutter 12
 • 3.plass til Daniel i gutter 14
 • 3.plass til Fredrik i funksjonshemmede
 • 3.plass til Silje i piker 15
 • 3.plass til Halvor i gutter 13

Fullstendig resultatliste for helgens Norges Cup finner du her.