God fokushelg

God fokushelg
05/02/2018 Eirik Ansnes

I helgen var veldig mange fokusspillere i sving. De fleste var på regionscup på Harestua. Samtidig var Borgar i Halmstad og spilte to kamper for Halmstad i superettan. Resultatatmessig var det mange høydepunkter både fra Harestua og Halmstad. Her er noen betraktninger fra helgen.

Oppsummering av regionscupen

Restultatmessig gikk det veldig bra i regionscupen. Vi har oppdatert underveis på facebooksiden vår i løpet av helgen.  Se der for både bilder og oversikt over pallplasseringer.  For full resultatservice, se her.
Jevnt over viste fokusspillerne bra framgang spillemessig. Det er mange som trener godt til daglig. Det var tydelig å se i helgens kamper.

Resultater er ikke det mest sentrale på en regionscup. Dette er et stevne der alle skal få spilt mange kamper, uansett nivå og alder. Det er godt tilrette lagt for nybegynnere, i alle aldre.  Spilleglede, kameratskap og utvikling er en vel så stor del av hva regionscup dreier seg om.
Takk til Harestua for godt gjennomført arrangement og god stemning hele helgen!

Vi hadde 48 påmeldte spillere denne gangen. Med noen forfall på tampen var vi vel ca 45 spillere i sving.  Det er mange, også for oss, når regionscupen ikke arrangeres på hjemmebane. Med NM-sesongen rett rundt hjørnet så var ikke mange av våre beste seniorer og eldre juniorer med. Noen av dem hadde imidlertid tatt turen til Harestua, det var moro. Både Pål G, Alexander og Kristin spilte. Alexander og Pål ga oss også god underholdning på lørdagen med et par jevne kamper dem i mellom. Kvoten ble 1-1:)
Deltakelsen i helgen gir et ganske godt bilde av spennet i klubben og også i hvilke kategorier vi har flest spillere. Våre to yngste deltakere i helgen er 8 år gamle, den eldste 62. I damer C hadde vi med 4 deltakere. I de yngre gutteklassene er det veldig mange fokusfyrer. I gutter 10 bestod startfeltet i stor grad av fokusspillere, i resten av gutteklassene fylte vi ca halvparten av startfeltet. Noen fra bordtennisskolen spilte også sin første turnering utenfor Fokushallen i helgen. Vi håper de hadde en god opplevelse og at det ga mersmak.
Neste regionscup arrangerer vi selv i april. Da skal vi ha med enda flere!

Etter noen år med ulike varianter av butterflydrakter er vi nå i ferd med å bli korrekt antrukket som en enhet igjen. Det er lekkert! De nye draktene som Yasaka har laget kun for oss har våre farger, og gjør det lettere å kjenne igjen fokusspillerne i hallen. Det var mye svart og gult i hallen i helgen. Fortsatt er det noen med de gamle draktene. Vi håper alle sammen skaffer seg de nye draktene så fort som mulig:)

God start i superettan for Borgar

Borgar spilte to kamper i helgen i superettan for Halmstad sitt andrelag. Lørdag var det kamp mot Munkedal. Det ble 5-5 i lagkampen. Borgar slo Erik Åhman 3-1, men tapte 3-1 for Jimmy Ojakangas. Søndag ble det seier 6-1 mot Køping for Halmstad. Borgar vant begge sine singlekamper. 3-0 mot Emil Bergstrøm og 3-1 mot Victor Gullbo.

Borgar har nå spilt tre kamper for Halmstad B. I single har Borgar 5-1 i kvote “nede” og har dermed fått en god start i superettan. Halmstad leder forøvrig serien.