God helg i superettan for Borgar

God helg i superettan for Borgar
09/10/2018 Eirik Ansnes

Det ble spilt full runde i superettan i helgen og Borgar spilte to kamper for Halmstad B. Det ble èn uavgjort og èn seier for lagets del. Borgar gjorde sine saker bra i sine kamper med 3-1 kvote i single og 2-0 i double.

I superettan er det firemannslag. Den høyest rankede spilleren må spille ener, de tre andre kan plasseres fritt. Ener og toer spiller oppe, treer og firer spiller nede. Alle spillere spiller to singler hver så avsluttes det med to doublekamper.

På lørdag spilte Halmstad uavgjort 5-5 mot Nortull. Borgar spilte nede og vant begge singlekampene sine. Det ble seier 3-2 mot John Wall og 3-0 mot Jonathan McDonald. Sammen med Owen avsluttet Borgar lagkampen med doubleseier mot Magnus Månsson og John Wall med 3-2.

Søndag ble det seier 6-3 borte mot Søderhamn B. Borgar spilte nede. Han slo Casper Strindberg 3-0, men tapte 1-3 mot Antoine Bernadet. Borgar og Owen satte spikeren i kista med seier 3-2 i double mot Anton Hjort og Per Sandstrøm.

En morsom og positiv detalj fra helgens kamper er at Borgar var involvert i tre femsettere, alle sammen snudd til 3-2 fra underlege 0-2.

Etter fire serierunder ligger Halmstad B på tredjeplass på tabellen. I single har Borgar 3-3 i kvote nede og 2-0 i kvote oppe. I double har det blitt tre strake seire. Det er absolutt godkjent start på sesongen for Borgar sin del.

Neste serierunde er 24.november.

Resultater fra svensk seriespill finner du her.