God helg på Norges Cup

God helg på Norges Cup
26/10/2015 Eirik Ansnes

Første Norges Cup er vel overstått. Vi hadde med nitten spillere denne gangen. En middels stor tropp til oss å være når Norges Cupen går i nærområdet. De spillerne som var med gjorde imidlertid sine saker bra. Mange spillere har har trent godt og viste spill på et høyere nivå enn tidligere. Det er gledelig! For å få god og variert matching spilte noen av spillerne i andre klasser enn de hører hjemme i. Likevel fikk vi med oss mange gode plasseringer. Høydepunktet var gutter 13 på søndag ettermiddag der pallen kun bestod av fokusfyrer!

Mange pallplasseringer

Her er den solide samlingen med pallplasser fra helgen:)

 • I gutter 13 på ble det fullstendig fokusdominans med Borgar på toppen av pallen etterfulgt at Alexander på andreplass og Erik og Mathias på delt tredjeplass.
 • Halvor var på gang i gutter 15 b og gikk helt til topps. I finalen slo han Trym Lurås. I finalen vant Halvor 3-2 og det må ha vært en av helgens jevneste kamper. Her er sifrene: 11-9, 8-11, 11-9, 19-21, 11-9. Sterkt av Halvor:)
 • I herrer elite fikk Marcus tredjeplass. Han slo Vegard Sandberg 4-0 i kvartfinalen, men i semifinalen ble Moldes polakk for sterk og Marcus måtte se seg slått med 4-0.
 • I gutter 12 ble det 3.plass til både Noah H og Daniel.
 • I herrer B kom Alexander til semifinalen.
 • I herrer eldre junior kom Jon Martin på tredjeplass.
 • I gutter 15 kom Alexander til finalen, men måtte se seg slått av Finn Vetvik.

 

Mange tok skalper i helgen

Utover plasseringene var det mange sterke enkeltseire. Når vi spiller stevner får vi litt svar på hvordan vi har trent og hvordan vi ligger an i forhold til konkurrentene våre. Denne helgen var det gledelig å se mange spillere i svart og gult spille på et høyere nivå enn tidligere. Her er noen av høydepunktene.

 • Borgar fikk i helgen godt betalt for all trening han har lagt ned og ikke minst for at kvaliteten også har økt denne høsten. Utover seieren i gutter 13 slo han Sondre Berner, Finn Vetvik, Ilka Doval og den ene NTG-kineseren. Sterkt!
 • Daniel slo Andreas Ngyen i gutter 15. Daniel med fart i beina og flittig bruk av forehandslegga vil vi se mer av:)
 • Alexander måtte se seg slått av Finn Vetvik i gutter 15 finalen, men i åttendelen i eldre junior vant Alexander mot Finn.
 • Mathias slo Benjamin Langsholt og viste i helgen at han har blitt mer stabil i spillet.
 • Hågen slo Maja Gjelle i en rysare av en femsetter i herrer junior. Det svingte litt for Hågen i helgen, men han viste i perioder at han har hatt god utvikling i det siste

Det er sikkert flere matcher som er verdt en notis her på hjemmesiden, men hukommelsen til undertegnede rekker ikke lengre:)

Spillerne coacher hverandre 

Det er gledelig å se at vi fortsetter den positive trenden med at spillerne coacher hverandre. En ekstra fjær i hatten til Victor som lenge har slitt med skade. Victor tilbrakte begge dagene i hallen og coachet store deler av tiden. Det er lekkert! Snart spiller Victor stevne igjen også, det blir enda lekrere:)
Med fire caocher var vi godt bemannet i helgen, men trenerne rekker naturligvis ikke over alle kamper. Da er det bra at spillerne hjelper hverandre. Samtidig får de taktisk trening som også er verdifullt.

Kollisjon med seriespill i Sverige

Anna og Kristin spilte svensk eliteserie i helgen for henholdsvis Arvika og Kattilsmåla,  så de deltok ikke på helgens NC. Marcus spilte divisjon 1 vest på lørdag for Falkenberg sitt andrelag. Vil du lese mer om hvordan det går med våre spillere i svensk seriespill så gå inn her.

Takk for i helgen alle sammen! Takk også til B-72 for vel gjennomført arrangement!