God jul!

God jul!
21/12/2015 Tom-Erik Haug

Vi er halvveis i sesongen og nå skal vi nyte litt ro og fred med gode venner og familie. Men selv om det blir ribbe, pinnekjøtt og gaver er det lov å benytte anledningen til noen treningspass med eller uten ball…

Sesongen så langt har vært bra for Fokus. Vi er desidert Norges største bordtennisklubb og treningstilbudet til våre spillere er best i Norge (synes vi). Vår hall er i bruk alle dager i uken, med organisert trening mandag til fredag – hver uke. Jeg vil benytte anledningen til å takke de som bidrar aller mest til klubben vår. Jeg vil starte med trener teamet med Eirik Ansnes i spissen. Han, Jan Bergersen, Steffen Bjørhusdal og Marte Grutle Aasebø gjør en kjempeinnsats for spillerne våre.

Vi har også en meget aktiv “fremtidgruppe” i Fokus. Disse møtes jevnlig og har mye av æren for at vi har en positiv tilstrømming av nye spillere i klubben. De er kreative og arbeidssomme, og dette arbeidet setter vi utrolig stor pris på.

Fokus har noen viktige sponsorer som bidrar til at vi kan ha et så bra tilbud til våre medlemmer. Nemi Forsikring, Olav Haraldseid Consulting/ Beste Praksis HR, TTEX og Meny er våre sponsorer denne sesongen – og vi ønsker å gi dem en stor takk for samarbeidet og støtten til klubben!

Foreldre er viktige ressurser i Fokus. Dere hjelper til på våre arrangementer og dere støtter barna deres slik at de får mestringsfølelse og utfordringer i bordtennisen. Vi trenger engasjerte foreldre for å drive klubben på dette nivået.

Spillerne er i fokus i Fokus. Vi blir stadig flere og det er en fryd å se partiene trene enten det er på bordtennis skolen, aspirant, konkurranse, jente eller elitepartiet. Vi har også en rekke voksne utøvere som jevnlig trener en til to dager i uken. Man bli aldri for gammel til å spille bordtennis!

Når juleferien er ferdig, godt nytt år og raketter i været starter alvoret opp igjen. Vi går mot konkurranser som NM og Topp 8 for de som satser høyt. Vi har også mange andre konkurranser for alle nivåer. Fokus skal på pallen og vi skal kjempe til siste ball!

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Ta vare på hverandre. Tren hardt med eller uten ball.