Gutta er tilbake 35 år etter!

Gutta er tilbake 35 år etter!
30/03/2016 Jan Bergersen

Thor Arvid Dyrerud og Henning Fransson har lang fartstid i Fokus Bordtennisklubb, allerede tidlig på 80 tallet spilte disse på elitepartiet, tirsdag var de tilbake sammen, og viste at de ikke har glemt gamle kunster.

At de nå om dagen pleier omgang med storheter som Waldner, Appelgren, Erik Mykland og Morten Harket  viser bare at å starte livserfaringen i Fokus kan få deg langt i dagens samfunn.

Jeg husker best Henning fra den tiden hvor historiene var mange, men sannhetsgehalten ikke alltid sto i stil med innlevelsen. Han har også gjort seg bemerket ved å lese styremedlemmers dagbok på treningsleir i Sverige! At Henning valgte å flytte til Stockholm for å komme nærmere sitt idol, Waldner er også noe det står respekt av!

Thor Arvid har jo gått gradene på Høyenhall skole og tidlig kunne man se smilet gjennom gardinsveisen som har vært varemerket i alle disse 35 årene. Thor Arvid sitter i dag i klubbens styre og har en datter som spiller i klubben. At han til daglig jobber i bokbransjen og i øyeblikket jobber med et spennende bokprosjekt gjør jo ikke fyren mindre interessant.

 

Henning og WaldnerMyggen i hallen3Thor_Arvid_Dyrerud_500_sh