Halvor og Khai til topps i Candelux Open

Halvor og Khai til topps i Candelux Open
01/04/2019 Eirik Ansnes

I helgen gikk turen til Åsa litt sør for Gøteborg. Der gikk Candelux Open av stabelen. Det er et litt mindre svensk stevne som legger til godt rette for klubbturer med billig overnatting, måltider i hallen og puljespill i klassene. Fokus gjorde seg bemerket med massevis med gode plasseringer. I to av klassene gikk vi helt til topps med Halvor i gutter 11 og Khai i gutter 12.

Totalt var vi 24 stykker på tur. 17 spillere, 5 foreldre og undertegnede og Ørjan som lagledere. Det ble en morsom tur med mye tid til sosialt samvær i tillegg til bordtennisen. Vi bodde på en skole rett ved hallen. I tillegg til upåklagelig nattesøvn ble hallen og skoleplassen brukt til aktiviteter som bordtennis-tennis, fotball, sjakk og lek med rokkeringer. Kort opppsummert er soving i gymsal undervurdert.

Sportslig sett ble det en god og lærerik helg. Vi fikk spilt mange kamper. De fleste av dem også mot nye motstandere og ofte mot passe hard motstand.
Vi fikk med oss flere gode plasseringer. Her er en oversikt.

  • I gutter 11 ble det tredoblet Fokus. Halvor vant finalen mot Kristian. Mats fikk tredjeplass. Femteplass til Hans og Ulrik.
  • I gutter 12 ble det seier til Khai. Femteplass til Felix og Halvor.
  • I gutter 13 ble det femteplass til både Felix og Halvor.
  • I jenter 13 ble det andreplass til Filippa og tredjeplass til Anniken.
  • I gutter 14 kom Khai på andreplass og Felix på tredjeplass. Jesper fikk 5.plass. Dette var forøvrig det første stevnet til Felix på over et halvt år. Veldig fint å ha han tilbake etter beinbruddet i høst.
  • I jenter 14 kom Filippa på andreplass og Anniken på tredjeplass.
  • I gutter 15 ble det femteplass til Halvor S.
  • I jenter 15 ble det andreplass til Filippa.
  • I herrer junior fikk både Halvor S og Khai femteplass.

Også i år møtte vi Lyckeby på Candelux Open. De arrangerte også klubbtur som oss. Som alltid like hyggelig å treffe Hans Thalin og resten av gjengen fra Lyckeby. Det ble tid til litt planlegging rundt Fokusleir også. Vi kan forvente at det kommer en god gjeng fra dem også på årets leir.
Her kan du se at trash talk og taktikkeri rundt kveldskonkurransene er godt i gang mellom Ørjans Ørner og Hans Majesteter. Begge to har klare ambisjoner om å unngå sisteplassen i år:)