Har du fått denne ballen?

Har du fått denne ballen?
11/08/2015 Eirik Ansnes

Har du vært på besøk i Fokushallen denne uka og mottatt denne ballen? Da er det bare å følge den enkle instruksen som står på ballen. Ta med deg ballen og kom på bordtennisskolen på onsdag og/eller torsdag. Er du jente kan du komme på de nevnte treningene, men det aller lekreste er å komme på jentepartiet på torsdager. Kommer du med ballen så får du en racket! Det er oppstart neste uke. Trives du hos oss så har vi registreringsskjema i hallen for innmelding. Det er uansett gratis å prøve første gangen.

Besøk fra fem aktivitetsskoler

Denne uka får vi besøk fra aktivitetsskolen på Nordseter, Rustad, Kastellet, Høyenhall og Karlsrud. Først ut var Nordseter som kom med 40 glade barn i dag. Eirik og Aleksander H styrte opplegget etter beste evne. Med 40 barn samtidig i hallen blir det liv og røre:) Vi liker uansett når det myldrer i hallen med ivrige småtasser og potensielle nye fokusfigurer! Forhåpentligvis ser vi igjen flere av disse i nær framtid med svart og gul drakt hengende ned til knærne:)

Nytt rekrutteringstiltak denne høsten

Forrige sesong rekrutterte vi ikke inn så mange nye spillere som vi hadde håpet på. På våren hadde vi i framtidsgruppa vårt  vanlige planleggingsmøte for kommende sesong og alle var enige om at vi måtte gjøre noen grep. Sammen med Mats Bentzen har vi klekket ut en plan om at vi skal dele ut denne ballen til flest mulig barn denne høsten. Får de ballen så er det bare å møte opp på Fokustrening så får de racket. Dette stuntet samt flere andre tiltak håper vi fører til stappfull hall på bordtennisskolen og jentepartiet i løpet av høsten!