Hva skjer i helgen?

Hva skjer i helgen?
11/02/2016 Tom-Erik Haug

Denne helgen er det siste serierunde i Stiga-ligaen, Borgar spiller i Tjekkia og ekstratrening på lørdag

Chriss (lagleder og spiller), Marcus, Eskil og Jon-Martin spiller søndag de to siste kampene i årets grunnserie. Våre gutter har prestert litt ujevnt og ligger nå på kvalikplass (6. plass) for å nå sluttspillet. Motstandere i siste runde er Heros (8. plass) og Laksevåg (2. plass). De bør slå Heros, men mot Laksevåg ser det utfordrende ut. Vi håper gutta gir alt de har og gir Laksevåg solid motstand – alt er mulig! Kampene går i Bergen og Laksevåg BTK sender live her.

Borgar spiller Czech Junior & Cadet Open i Hodinin. Han skal spille single, lag og double. Hans makker denne gangen er Irlands nr 1 Owen Cathcart (2002). Owen kommer rett fra Janos Molnar Memorial Tournament i Budapest, Ungarn. Der tok han bronsje i single, kadett klassen. Deretter satt han kursen mot Tjekkia hvor han først spiller junior og deretter kadett klassen. Det norsk-irske paret er seedet som nr 6 av 26 lag. Ønsker du å følge med på resultatene trykker du her.

Lørdag er det ekstratrening i Fokushallen for Elite og Konkurransepartiet fra 11:00-13:30. Vi får besøk av de to japanerne som trener med NTG/Seniorlandslaget. Jeg vi anbefale alle på disse partiene å ta en tur til hallen lørdag. Eirik leder treningen.

Lørdag er hallen utleid 14-17.

Ha en riktig god helg folkens!