Info om treningstilbud i sommer

Info om treningstilbud i sommer
20/04/2016 Eirik Ansnes

Det nærmer seg sommer og ferietid. Her er en oversikt over organisert trening i Fokus i sommerferien. Vi håper flest mulig ønsker å bruke sommerferien til trene mye. 

Første uke i skoleferien, 27 jun-1.juli

Denne uka har vi åpen hall på dagtid hele uka for både medlemmer og barn/ungdom i nærområdet. Utover dette vil det være tidspunkter med organisert trening for alle partier. Ingen påmelding på forhånd. Ukeplan kommer når det nærmer seg.

Andre uke i skoleferien, 4.-8.juli

Treningssamling i Fokushallen. Denne samlingen kommer til å være åpen både for fokusspillere og spillere fra andre klubber. Fokusspillere tilhørende elite, konkurranse og aspirant får innbydelse. Her er det påmelding på forhånd og det vil bli en liten egenandel pr spiller. Innbydelse sendes ut i starten av juni.

Nest siste uke i skoleferien, 7.-12. august

Denne uken er det Fokusleir på Larkollen. Leiren passer utmerket for spillere på alle partiene. Fokusleiren ligger også perfekt til for å få en pangstart på neste sesong! Se egen link på hjemmesiden for påmelding.

Siste uke i skoleferien, 15.-19.august

Denne uken vil det bli muligheter for klubbens spillere tilhørende elitepartiet/konkurransepartiet/aspirantpartiet til å trene mye. Vi skal også ha besøk fra fire aktivitetsskoler fra bydel Nordstrand den uka. Ukeplan sendes ut i forkant. Ingen påmelding.