Jan om Fokusleir!

Jan om Fokusleir!
04/04/2016 Silje Tollerud

Jan har vært medlem i Fokus i snart 37 år! Både som spiller og trener. Til daglig er han landslagstrener for funksjonshemmede, og er trener på flere av Fokus sine partier. Han har coachet til både EM, VM og Paralympics gull!

 

Hva er de tre første ordene du tenker på når du hører “Fokusleir”?

Årets beste uke, frivillighet og dugnad på sitt beste. En uke for spillerne til å treffe andre, utvikle sin bordtennis og ta del i Fokus sin treningskultur.

Hva er ditt beste Fokusleirminne?

Når vi var ferdige med den første Fokusleieren, og det viste seg at alt man hadde planlagt fungerte i praksis.

Hva mener du skiller Fokusleir fra andre leire/samlinger?

Tanken på å gi spillerne et helhetlig produkt med gode trenere og sparring, sosiale kveldsarrangementer og ledere som er tilstede for å prøve å gi barna en av sine beste uker i løpet av året.

Hvorfor mener du at Fokusleir er viktig for trener- og ledermiljøet i klubben?

Vi har utviklet en modell hvor alle stiller opp gratis og frivillig denne uka. Alle har sine oppgaver for at leieren skal fungere, og alle oppgaver er like viktige. Det at vi er 40-60 personer som er sammen så mange timer gjør noe med miljøet vårt.

Hvem tror du stikker av med sammenlagtseieren under årets kveldskonkurranser?

Hvis det blir Hans så skal jeg gå med rosa trøye en hel dag! Det skjer jo selvsagt ikke, så jeg satser på laget til Ørjan i år!

Hvorfor vil du anbefale Fokusleir?

Det er et godt gjennomarbeidet konsept som har som mål å gi deltagerne en sportslig og sosial opplevelse, som vi mener er avgjørende for å lykkes med å beholde spillere lenge i idretten.

 

Meld deg på Fokusleir HER

Lik Fokusleir på facebook HER

Se Fokusleirfilmen HER