Jentene til topps!

Jentene til topps!
04/05/2018 Thor Arvid Dyrerud

I helga gikk Regionsmesterskapet av stabelen i Høyenhallen. I tillegg til å arrangere, stilte Fokus med 63 små og store spillere.

I løpet av helgen var det mye bra spill, og spesielt de yngre Fokusjentene utmerket seg. I jenter 12 tapetserte de pallen med Anniken på 1. plass, Filippa på 2. plass og Astrid Emilie på 3. plass. Sammenlagt for alle regionscupene gikk også jentene til topps, med Filippa på 1. plass, Anniken på 2. plass og Astrid-Emilie på 5. plass.

I Jenter 14B ble det seier til Frida, og også Nora spilte bra i helga. Nora fikk hard motstand i damer B, men viste at hun kan utfordre damer som har «vært med i gamet» mye lenger enn henne.

Den siste sesongen har jentene trent veldig bra. Alle sammen trener på jentepartiet én gang i uka, i tillegg til at flere av dem også trener på aspirantpartiet opptil fire ganger i uka. I helga viste de at trening gir resultater! Det er også gledelig å se at jentene trives godt sammen og har det morsomt både i og utenfor hagen.

Ellers var det mange andre bra prestasjoner av fokusspillerne. Flere spillere fra bordtennisskolen spilte også sin første turnering i helgen.

Alt i alt var det et vellykket regionmesterskap. Det var god stemning og masse bra bordtennis!

Tusen takk til alle som var med og bidro!

Skrevet av Kristin Eng