Jentetur til Sverige

Jentetur til Sverige
28/11/2016 Marte Grutle Aasebø

I helga var Fokusjentene på tur til Sverige for å spille Askims Jultävling. For mange av jentene var det deres første Sverigeturnering og det taklet de med glans. Det ble også et besøk på julemarkedet på Liseberg.

Fredag ettermiddag satte vi oss i bilen og kjøre avgårde mot Göteborg. Det ble såklart middag på Torp i god Fokustradisjon. Før vi dro på hotellet ble det en tur innom julemarkedet på Liseberg. Her fikk Anniken og de andre spillerne spist glasserte epler, og lederne fikk oppfylt Annas store drøm om å vinne den STORE pakken med sjokolade. Vi koste oss med julestemning på Liseberg.

Lørdag var det liseberg-alleklart for turnering! Astrid Emilie er dessverre ikke gammel nok til å spille enda, men fikk spilt treningskamper og hun fikk også lært mye i løpet av dagen. Nora, Frida og Anniken møtte god svensk motstand, men spilte mange utrolig gode kamper og de ble helt klart mye bedre utover i turneringen. Silje satte gutta på plass i herrer klasse 5, og kom helt til kvartfinalen. Lagkaptein Kristin kom helt til finalen i damer åpen der det ble et jevnt tap. Jentene var flinke og heiet på hverandre når de ikke selv spilte.

Bilturene til og fra Gøteborg gikk fort unna med musikk-quiz, 20 spørsmål, mitt skip er lastet med og andre lekre billeker!

Sett og hørt på jentetur:

  • Hotellrom er ideelt for å leke gjemsel i følge Anniken og Astrid Emilie
  • Man blir ikke automatisk god i badminton av å kunne spille bordtennis, fikk flere av trenerne erfare
  • Treningshallen er stedet å være når man ikke spiller selv treningshall
  • Kristin coacher best i Arne Ole sin ullgenser
  • Nora ble inspirert til å trene enda bedre av å se Kristin spille
  • Frida har fått mye bedre forehandloop
  • Silje hevet matchnivået sitt i løpet av dagen, og åpnet mer enn hun har pleid å gjøre
  • Torp er stedet for middag, godis og sosialisering på veien til Göteborg

Takk for turen jenter, gleder oss allerede til neste gang!